Ήταν 2003…

Η Ελλάδα προετοιμαζόταν σε τρελούς ρυθμούς για τους Ολυμπιακούς του 2004! Όλα πήγαιναν ρολόι, λεφτά υπήρχαν παντού, άνθιση σε όλους τους τομείς, η δισκογραφία πουλούσε ακόμη τότε CDS και η παραγωγή αναζητούσε νέα πράγματα, καινοτόμες ιδέες και ήχους για να πλασαριστεί στα ράφια των CD stores, δισκάδικων και digital stores που δειλά – δειλά εμφανιζόντουσαν ολοένα και περισσότερα!

Ο Mikele ήταν και παραμένει ένας από τους πρωτοπόρους της Underground σκηνής στην χώρα μας.

profile ena

Το 2003 μέσα από το Locaλ Underground εγχείρημα της Planetworks και του Viton που βλέπανε μπροστά κυκλοφόρησε το μοναδικό album της καριέρας του το Pro:file Ena, με πολλαπλά ακούσματα από progressive, progressive house, deep house που ήταν έτσι κι αλλιώς το genre του.

Ένα από τα κομμάτια του όμως – το “My Feelings” – ξεχείλισε από συναίσθημα και ξεχώρισε λόγω της μελωδίας του από το βιολί που περιείχε… To κομμάτι ηταν δημιουργια και ιδεα των dj liquid light & #Mikele & #Dimitridaathens & #Michaela

13 χρόνια αργότερα σε μια και μόνο χρονιά ακούσαμε και λατρέψαμε 3 tracks με το βιολί σε πρώτο “πρόσωπο” … Πόσο μπροστά ήταν ο Mikele!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts