Το God is a DJ.gr δίνει την ευκαιρία σε 10 από εσάς να έχουν ένα πραγματικά απολαυστικό “Meet & greet” απόγευμα!

Προετοίμασε την ερώτησή σου, πρωτοτύπησε σε αυτό που θες πραγματικά να ρωτήσεις και να λάβεις απάντηση, στείλε την στην ειδική σελίδα του God is a DJ.gr http://meetandgreet.godisadj.gr/

ACE2ACE-BAR.jpg

και έλα να γνωρίσεις από κοντά τους Ace2Ace σε ένα προγραμματισμένο meet & greet γνωριμίας, σε ένα χαλαρό και καθημερινό των DJs περιβάλλον, παρέα με καφέ ή ποτό, μουσική και πολύ, μα πολύ συζήτηση περί DJing!

Οι 10 συμμετοχές, επιλέγονται κατόπιν κλήρωσης και λαμβάνουν χώρα σε συγκεκριμένο χώρο και ημέρα, σε πλήρη ενημέρωση με τους “άσους” και τη σελίδα μας!

Το ραντεβού οπότε , είναι … Χ2 !
Ο Johnny Gerontakis & o Steve Mc είναι πολλά χρόνια φίλοι, συνεργάτες και κολλητοί! Έχουν περάσει ημέρες και νύχτες δίνοντας και λαμβάνοντας αγάπη για παραπάνω από 6 χρόνια σχεδόν σε όλη την Ελλάδα μέσα από το Show Me Love party event!

Εδώ και λίγο καιρό, αποφάσισαν να να γιγαντώσουν τη πορεία τους ως ενιαίο σχήμα σε Ελλάδα και εξωτερικό ως «Ace2Ace» !

ACE2ACE-670.jpg

Σε μια περίοδο που πολλά αλλάζουν στον clubbing χάρτη της Ελλάδας, ο Johnny & o Steve περιμένουν τις δικές σας ερωτήσεις, δίνοντάς σας την ευκαιρία να τους γνωρίσετε από κοντά, να σας δωρήσουν αναμνηστικά δώρα, να ακούσετε μουσική, να μιλήσετε για την φιλοσοφία και το status τους ως Ace2Ace και να λάβουν τις δικές σας απόψεις σχετικά με το πως βλέπετε ή θα θέλατε να τους δείτε στην πορεία της καλλιτεχνικής τους παρουσίας!

Πάρτε μέρος, βάλτε τα δυνατά σας για … «δύσκολες» ερωτήσεις, στείλτε την αίτηση συμμετοχής σας και γιατί όχι, μπορεί να είστε εσείς ένας από τους 10 τυχερούς του Meet & Greet με τους Ace2Ace στο God is a DJ.gr

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts