Σε μια εποχή που τα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής έχουν γίνει πιο mainstream από ποτέ, με ότι καλό ή κακό συνεπάγεται αυτό, σήμερα 30 Απριλίου, και κάθε σήμερα, εδώ και 24 χρόνια, λαμβάνει χώρα ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα, τέτοιου είδους, φεστιβάλ στο Dortmund της Γερμανίας.

mayday4.jpg

Το Mayday (μετάφραση May-Μάιος, Day-Μέρα) συμβολίζει τον χορό προς τον Μάη! Από το 1991 λοιπόν, μερικοί από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες εμφανίζονται σταθερά στο φεστιβάλ αυτό, που πρωτοπορεί πάντα σε ότι αφορά το είδος του, μουσική, φώτα και ήχο. Από τότε έχει εξαπλωθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις και η επιτυχία απλά συνεχίζεται. Δεν είναι τυχαίο ότι συμβαίνει τόσα χρόνια.

mayday2.jpg

Στο Dortmund λοιπόν στην Westfallenhalle, χωρητικότητας 25-30 χιλιάδες κόσμου, σε 5 διαφορετικά stage εμφανίζονται ονόματα όπως Armin Van Buuren, Moby, Aphex Twin, Prodigy, Jeff Mills, Carl Cox, Paul Van Dyk, Westbam (διοργανωτής), Sven Väth, Dave Angel, Sascha, Marusha, RMB και άπειροι άλλοι…

Δείτε το περσινό aftermovie!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Avatar

Ο Anastasio (Τάσος Παπαδόπουλος) ξεκίνησε το djing επαγγελματικά το 1997. Τα 3 τελευταία χρόνια είναι βασικός συνεργάτης στο Godisadj.gr καθώς και ο επίσημος dj της σελίδας! Ασχολείται κυρίως με τεχνικά θέματα αλλά και θέματα που απασχολούν dj's. Δεινός εργάτης της κονσόλας, θα τον δείτε σε πολλά βίντεο στο youtube και στο godisadj.gr!

Related Posts