Το Massive Story μετα από 9 επιτυχημένα event και συνολικά 25.000 επισκέπτες ετοιμάζεται για αλλο ένα βραδυ απ αυτά που κάθε fan της dance μουσικής θέλει να ζει!

Την Παρασκευή 3 Απριλίου στο Spell Night Club που έχει ταράξει την Αθηναϊκή νύχτα με τα ιδιαίτερα σκηνικά και το μοναδικό οπτικοακουστικό εξοπλισμό οι λάτρεις της EDM θα γιορτάσουν άλλη μια φορά με ένα εκρηκτικό συνδυασμό Ελλήνων καλλιτεχνών και guest act dj’s . Έχοντας φιλοξενήσει ήδη πολλούς απ τους καλύτερος Έλληνες DJ και παραγωγούς αλλα και αστέρια της διεθνούς σκηνής οπως οι Martin Garrix, Jay Hardway, Thomas Newson, Mattise & Sadko και Julian Jordan, αυτη τη φορά στα decks του massive story θα ειναι ως guest act, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι dj’s και παραγωγοί, Sick Individuals! Οι διεθνώς αναγνωρισμένοι Ολλανδοί έχουν βρεθεί δυο φορές στην πρώτη θέση του beatport για τις παραγωγές τους σε συνεργασία με τον Axwell και τον Dannic.

Δεν έμειναν μονο εκεί και έχουν γίνει ευρέως γνωστοί για τα remix των Avicii, David Guetta και άλλων μεγάλων καλλιτεχνών αλλα και με δικές τους παραγωγές που συνδυάζουν άριστα μοναδικές μελωδίες και δυνατά drop.

Tο lineup θα πλαισιώνουν οι Έλληνες ταλαντούχοι και ταχύτατα ανερχόμενοι Mossel, Instamix και Levianth και περιμένουμε απ όλους ένα εξαιρετικό set!

Αθήνα 3/4, Massive Story – 2 years anniversary!

Τιμή εισιτηρίου 10€/ 1 ποτό Διάθεσιμες κρατήσεις τραπεζιών: 6983470016 Διεύθυνση: ιερά οδός 30-32 Doors open: 22:30

Official Massive Story Page:
https://www.facebook.com/pages/Massive-Story/508561032525204?fref=ts

Lineup:

• SICK INDIVIDUALS
https://www.facebook.com/sickindividualsofficial?ref=ts&fref=ts
http://www.sickindividuals.com/

• Mossel
https://www.facebook.com/djmossel?fref=ts

• Instamix
https://www.facebook.com/instamix2?ref=ts&fref=ts

• Levianth
https://www.facebook.com/Levianth?fref=ts

• DeeJay Paris
https://www.facebook.com/parisdeejay?fref=ts

MASSIVESTORY.jpg

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts