Το Massive Story είναι ένα event με συναυλιακό χαρακτήρα για το ευρύ κοινό της ηλεκτρονικής μουσικής σε όλα της τα είδη. Μία διοργάνωση της οποίας κύριος στόχος είναι να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου γύρω από τα φαντασμαγορικά εφέ, τις χαμηλές τιμές και τις μουσικές επιλογές για τα Guest Dj sets που επιλέγονται κάθε φορά στα καλύτερα Festival Venue της Αθήνας. Το Massive Story ήρθε για να αλλάξει τα μέχρι σήμερα δεδομένα της διασκέδασης μας.

The Story so far…

Το πρώτο κεφάλαιο γράφτηκε στις 30 Απριλίου στο Gotham City Stage στο Μαρούσι. Ο χώρος του μαγαζιού, ειδικά διαμορφωμένος για τις ανάγκες εκείνης της βραδιάς, φιλοξένησε πάνω από 1000 άτομα και δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχα events του εξωτερικού.

Η συνέχεια ήταν τελείως διαφορετική και σκόπευε να δώσει έναν διαφορετικό “αέρα”, μιας και έγινε στο Ibiza Pool Club, ένα καλοκαιρινό μαγαζί, με κύριο στοιχείο του την πισίνα. Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγαλύτερη και η τρέλα του ακόμα πιο έντονη!

Στις 5 Οκτωβρίου η Αθήνα έζησε ένα από τα μεγαλύτερα event της season. Στο χώρο που πρωτοεμφανίστηκε και το αγάπησε ο κόσμος, στο Gotham City Stage, έπαιξε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο νεαρός και ταλαντούχος dj και παραγωγός από την Ολλανδία JULIAN JORDAN. Ανερχόμενος στο είδος του , στη Progressive House μουσική και γνωστός εδώ στην Ελλάδα από την συνεργασία του με τον Martin Garrix ο 18χρονος Ολλανδός, έδωσε τον καλύτερο του ευατό!

Και επειδή τα καλύτερα δε τελειώνουν εδώ, επόμενο ραντεβού στις 29/12 για να κλείσουμε το 2013 (χρονιά ορόσημο) για το Massive Story με ένα event εντυπωσιακό και συνάμα πολλά υποσχόμενο, αφού main guest θα έχει ο επίσης ανερχόμενος Ολλανδός, Jay Hardaway (Supported from Tiesto,Hardwell, R3hab, Sander van Doorn, and Chuckie), ο οποίος είναι πολύ στα πάνω του αυτή τη περίοδο λόγω της επιτυχίας/συνεργασίας του με τον Martin Garrix, στο track “Wizard”! Μαζί τους οι Housetwins, Michaellangelo aka Mossel κ.α.

Το God is a DJ δίνει την ευκαιρία σε 3 από εσάς να κερδίσετε διπλές VIP προσκλήσεις πολύ κοντά στο DJ Booth, μέσω του facebook στο https://www.facebook.com/godisadj.gr

απαντώντας στο ερώτημα, ποιος θέλετε να είναι ο επόμενος brand main guest στο επόμενο massive story event!

massive story670.png

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts