Πριν από 5 χρόνια μια επιτυχημένη κίνηση marketing της Αεροπορικής εταιρίας VUELING, κινήθηκε γύρω από το DJing και φυσικά το νησί της Ibiza, σημείο αναφοράς του παγκόσμιου καλοκαιρινού clubbing.

O συνδυασμός της πιο δυναμικής Ισπανικής αεροπορικής εταιρίας, του δημοφιλέστερου Μεσογειακού νησιού του τομέα της διασκέδασης – νεολαίας, αλλά και του τότε #1 DJ της χρονιάς πρέπει να μας υποδείξει πιθανά αντίστοιχα στρατηγικά πλάνα αξιόλογης προώθησης τουρισμού, διασκέδασης, υποδομών αλλά και επιδόσεων των Ελλήνων DJs/Producers!

Απλά υπενθυμίζουμε ότι το 2012 ο David Guetta ήταν ο DJ/Producer με το most sold out εβδομαδιαίο party στην Ibiza (reserve από €10.000)! Η Vueling που έχει την πρωτοκαθεδρία λόγω Ισπανικών συμφερόντων, στις πτήσεις προς/από την Ibiza «εκμεταλλεύτηκε» την συγκυρία, χορήγησε το party, έβαψε εξωτερικά το αεροπλάνο στα χρώματα & logos του Guetta/party και το μεταμόρφωσε εσωτερικά σε club με ήχο και φωτισμό που με σφραγίδα του David Guetta έδωσε με τον καλύτερο τρόπο στους επιλεγμένους επιβάτες το πιο διασκεδαστικό δρομολόγιο – εκκίνηση της τότε σεζόν στο νησί…

Με λίγα λόγια, marketing επιστημονικής φαντασίας! Μακάρι κάποια στιγμή να δούμε κάτι ανάλογο με εκκίνηση το Ελ.Βενιζέλος!

Διότι και καλύτερους DJs / producers από τον Guetta έχουμε (αν μη τι άλλο!) και καλύτερη αεροπορική εταιρία και σίγουρα ανώτερα νησιά με φυσική ομορφιά και prestige!

Looking forward λοιπόν … on to the Future!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts