Πόσο απλό και πόσο αισθητικό!
Πόσο γεμάτο και πόσο θεματικό!

Ο Mark Knight το αφεντικό και το μυαλό μιας εκ των κορυφαίων house “ετικέτας” στον πλανήτη της Toolroom, μάλλον είχε έκκριση αναμνήσεων, για να συνθέσει με late 80s/early 90s synth style & melodies ένα τόσο κορυφαίο κομμάτι που θα απογειώσει το καλοκαιρινό dancefloor.

Ο ΜΚ δεν γίνεται μαϊντανός να κυκλοφορεί Β2Β tracks… Κοιτάει την ποιότητα και με βάση αυτή σας καλώ να πατήσετε το #play στο κομμάτι του!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts