Πριν από λίγα χρόνια (2010) το κομμάτι – συνεργασία του με την Shaya, το αγαπημένο “FAR FROM EVERYTHING” άνοιξε με το δρόμο του απλόχερα το εύρος για παρουσία των Ελλήνων Dance παραγωγών στα media, radios & TV channels! το κομμάτι αυτό, έγινε το επίσημο tune του MAD TV για τα επίσημα MAD AWARDS του 2010! Tο χειμώνα του 2010-11 ο Mark F. Angelo εμφανίστηκε στο Gazoo, μαζί με τους Onirama, Μύρωνα Στρατή και Shaya, ενώ με τους πρώτους συνεργάστηκε και στο 3o single του, «Turn Back Time», το οποίο περιλαμβάνεται στο προσωπικό του album “Play.Pause.Stop.Rewind.”. Στις αρχές Ιουνίου του 2011, κυκλοφόρησε το “I’m The One”, η συνεργασία του με τους Otherview, ή αλλιώς το απόλυτο hit για το καλοκαίρι του 2011!

Από εκεί και ύστερα, υπήρξε μια παύση, η οποία ήρθε τώρα 4 χρόνια αργότερα, να του δώσει ένα νέο ξεκίνημα και στην ουσία … μια νέα ημέρα, μια νέα σελίδα στη καριέρα του. με το νέο του κομμάτι “New Day” σε συνεργασία με τον UK Top 40 & Billboard #1 Dance Airplay τραγουδιστή και συνθέτη, Eric Lumiere.

Το νέο του κομμάτι έρχεται σε ξένο δισκογραφικό label Robbins Entertainment!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts