Η Malochico Loud είναι μια θυγατρική εταιρεία ερχόμενη από τον όμιλο εταιρειών της Malo Chico η οποία είναι αποκλειστικά αφοσιωμένη στην προώθηση των djs αλλά και μουσικών ταλέντων γενικά μέσα από διάφορες δραστηριώτητες και ενέργειες οι οποίες βοηθούν προς επίτευξη του σκοπού αυτού. Σκοπός των Κυπρίων συναδέλφων μας είναι πάντα να πρωτοπορούνε και να είναι δημιουργικοί σε οτιδήποτε ετοιμάζουν και οργανώνουμν με στόχο πάντα την επιτυχία!

Μέσα στο σύντομο χρονικό διάστημα του ενός (1) έτους του οποίου η εταιρεία δραστηριοποιείται έχουν καταφέρει να πετύχουν σε διάφορους τομείς. Στο σύντομο προσεχές μέλλον ετοιμάζουν δισκογραφική εταιρεία, ιστοσελίδα και άλλα διάφορα πράγματα με σκοπό πάντα να αναδείξουν το επίπεδο του Κύπριου DJ!

malochico team.jpg

εμείς σαν God is a DJ τους στηρίζουμε και σύντομα, σε αποκλειστική συνεργασία, θα εγκαινιάσουμε το επίσημο channel τους στο WebTV μας!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts