Για τρίτη συνεχόμενη φορά οι Έλληνες MAD M.A.C. έδωσαν βροντερό παρών στην Tomorrowland, μαζί με εκατοντάδες ακόμη Έλληνες που γέμισαν το Boom του Βελγίου και την Tomorrowland του 2018!

mad mac TM18

Το δίδυμο με τα αδέρφια on stage έπαιξαν στο SMASH THE HOUSE stage και απογείωσαν τον κόσμο που τους επευφημούσε συνεχώς! Σημαίες στον αέρα και συνεχόμενες ιαχές του κόσμου τους έδωσαν την κατάλληλη δύναμη για ένα εκπληκτικό dj set που αποζημίωσε όλους!

tm smash the house

Παράλληλα το Ελληνικό community είναι για μια ακόμη χρονιά εκεί, οργανωμένο όσο ποτέ και δίνει το παρών σχεδόν σε όλες τις livestreaming μεταδόσεις – πάντα και παντού – με τις γαλανόλευκες ψηλά! Το 2ο weekend που έρχεται αναμένεται ακόμη πιο καυτό σε αφίξεις από την Αθήνα και σε υπέροχες στιγμές που κάνουν την παρέα του Tomorrowland Community Greece, ακόμη μεγαλύτερη και πιο σημαντική σε φιλίες και ανταμώσεις!

tm gr18_1

tm gr18_4

tm gr18_2

 

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts