Το sample είναι ένας χαρακτηριστικός ήχος ή ρυθμός ή κάποιο σημείο που θα χρησιμοποιήσεις κάποιος από ένα original track σε μεταγενέστερες επιτυχίες ή άλλα κομμάτια!

Το 2005 ήταν η χρονιά του Body Language από τους M.A.N.D.Y. and Booka Shade! Δεν υπήρχε house dj set που να μη το περιείχε! Στο dancefloor το κομμάτι ήταν must και στο αυτί ο απίστευτος αυτός ήχος του keyboard σε καθήλωνε από το πρώτο δευτερόλεπτο!

Ο ρυθμός αυτός του body language θα γίνει άπειρα bootleg remixes και έμπνευση για άλλα κομμάτια όπως τα:

Will.I.Am – Get Your Money από το 2007

Alan Kingdom – Believe από το 2016

και φυσικά we saved the best for last, το υπέροχο και καταπληκτικό Jax Jones – You Don’t Know Me ft. RAYE που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2016 και έχει ξεσηκώσει εκ νέου τη μόδα του body language σαν You Don;t Know me με πολλούς υποστηρικτές σε όλο τον πλανήτη, χάρη και στο υπέροχο videoclip του!

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts