LUMINOSITY BEACH FESTIVAL: 10 χρόνια trance ιστορίας πάνω στην άμμο.

γράφει ο Κωνσταντίνος Μανδρέκας

LUMINOSITY BEACH FESTIVAL

Φέτος συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από το πρώτο μεγάλο Trance φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2008 και μετέπειτα στην επαρχιακή πόλη του Ζάαντφορντ στην Ολλανδία. Η συγκεκριμένη πόλη διαθέτει επίσης ένα από τα μεγαλύτερα παραθαλάσσια θέρετρα στις Κάτω Χώρες, διαθέτοντας μια μεγάλη αμμώδη παραλία, που συνορεύει με παράκτιους αμμόλοφους και είναι ο τόπος διεξαγωγής του ομώνυμου φεστιβάλ κάθε καλοκαίρι. Το διάστημα διεξαγωγής του είναι προς το τέλος Ιουνίου και διαρκεί τρεις ημέρες από Παρασκευή μέχρι Κυριακή και υπεύθυνη εταιρεία της διοργάνωσής του είναι η Luminosity Events.

LUMINOSITY BEACH FESTIVAL_2

Φέτος για το κλείσιμο 10 χρόνων από την διεξαγωγή του έγινε 4ήμερο και διεξήχθη από τις 22-25 Ιουνίου. Μεγάλα ονόματα έπαιξαν και φέτος, πάνω από 100 DJs και παραγωγούς για την ακρίβεια σε 4 σκηνές. Την Mainstage beachclub στο fuel(κεντρική), την Copacabana beach,την Mainstage Beachclub στο Vroeger και την Sunset Area. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν οι Paul Oakenfold, ΑΤΒ, Ferry Cοrsten, Solarstone, Giuseppe Ottaviani, Judge Jules, Manuel Le Saux, Signum, Markus Schulz, John Askew, Simon Patterson, Agnelli & Nelson, Bryan Kearney, John O Callaghan, John 00 Fleming και πολλοί ακόμη.

LUMINOSITY BEACH FESTIVAL5

Οι μουσικές κυμάνθηκαν από Progressive Trance παλιά και σύγχρονη, Tech Trance, Psy- Psy- Prog, Hard Trance και φυσικά πολλά Trance Classics από το παρελθόν, από διάφορους καλλιτέχνες από την καριέρα τους, Classics του Tiesto, Tech Trance classics, Hardtrance Classics, Anjunabeats και Coldharbour classics δύο εταιρείες στον χώρο της συγκεκριμένης μουσικής που ιδρύθηκαν από τους Above & Beyond και Μarkus Schulz.

Παραδοσιακά κάθε χρόνο μετά την λήξη του φεστιβάλ διεξάγεται πάντοτε ένα After Party την επόμενη ημέρα στο Club Panama του Άμστερνταμ σε 2 stages το κεντρικό και πάνω στην οροφή του μαγαζιού. Επίσης διεξάγεται εκεί και το Luminosity Trance Gathering κάθε Φεβρουάριο και φυσικά και κάθε Οκτώβρη στο Amsterdam Dance Event η συγκεκριμένη σκηνή του Luminosity. Παράλληλα ειδικά για φέτος θα διεξαχθεί και η 10η επέτειος του Φεστιβάλ τον Νοέμβριο και συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 17-18 Νοεμβρίου σε μια πιο κλάμπ έκδοση του event στον ίδιο χώρο.

LUMINOSITY BEACH FESTIVAL7

Το Luminosity Beach Festival είναι αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα trance event  μόνο και μόνο για την ενεργητική παρουσία του κόσμου και φυσικά την θετική ενέργειά του. Στην πραγματικότητα, αν κάποιος έχει παρευρεθεί  σε αυτήν την ετήσια παγκόσμια γιορτή της Τrance μουσικής, τότε θα γνωρίζει για τα καλά από πρώτο χέρι την έκσταση, την χαρά και την θέληση που νιώθει για χορό από το μεσημέρι έως και τις πρώτες πρωινές ώρες μέσα από τις ταξιδιάρικες μελωδίες και φυσικά τα επιθετικά, εκστασιακά και γρήγορα drops που μόνο η συγκεκριμένη μουσική μπορεί να τα προσφέρει και μάλιστα σε μια από τις πιο μαγευτικές παραλίες στην Ευρώπη. Το συγκεκριμένο φεστιβάλ αναμένεται με ακόμα πιο λαμπρό μέλλον κρατώντας αναλλοίωτο τον χαρακτήρα του και αναμένοντας περισσότερο κόσμο από όλες τις άκρες της γης.

 

 

 

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Const. Mandrekas

Μπορεί από μικρός να μου άρεσαν τα σπορ, τα αυτοκίνητα αλλά και το διάβασμα, όμως η μουσική ήταν ένας παράγοντας που με ανέβαζε πάντοτε σαν άνθρωπο αλλά και έπαιζε σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μου. Ξεκίνησα από αρμόνιο παίζοντας και κάνοντας μαθήματα πάνω σε κλασσική μουσική και πιο κουλτουριάρικα, πέρασα από πολλά ακούσματα για να έρθω για τα καλά σε επαφή με την ηλεκτρονική μουσική και πολλούς από τους πραγματικούς δημιουργούς της. Ώσπου να φτάσω στα χορευτικά αλλά και πιο σκληρά ακούσματα κυρίως μέσα από την House την techno Και την trance. Ενίοτε είχα αδυναμία στην Progressive και την electro αλλά και στην drum & bass. Μέσα από αυτή την σελίδα θα προσπαθήσω να μοιραστώ την αγάπη μου για αυτό το είδος, για πολλούς εκπροσώπους της αλλά και για διάφορες ιστορίες ανεκτίμητες και ανεξίτηλες

Related Posts