Απόγευμα Τετάρτης …

Ψάχνοντας για να ακούσουμε κάτι “διαφορετικό” στο soundcloud, πέσαμε πάνω σε ένα πραγματικά πολύ καλό DJ και καταπληκτικό παιδί όπως μαθαίνω (κι ας μην τον γνωρίζω προσωπικά) … τον Little John από τη Τρίπολη!

Το μαγαζί του το Negro είναι σημείο αναφοράς στη πόλη, για τις ωραίες μουσικές που παίζει, τα “δυνατά” parties και τα καλά guestings που φέρνει ο LJ!

Ήθελα καιρό να το γράψω εδώ με ονοματεπώνυμο και σήμερα ο Γιάννης είναι απλά η αφορμή! Ένας καλός DJ δεν είναι αυτός που κατ΄επέκταση “βαράει” αυτό μπορεί να το κάνει και ο μικρός μου γιος, αλλά αυτός που θα σε κάνει να παραμιλάς με τις μουσικάρες που θα παίξει κι ας μην είναι House ή οτιδήποτε…

Είναι η δύναμη των γνώσεων σε συνεργασία με την τεχνική κατάρτιση του Jockey που θα δημιουργήσουν concept και θα φτιάξουν mood ακόμα και με trip hop και χαλαρωτικά vocals!

To χάρηκα το set του Little John γιατί δείχνει έμπρακτα, ότι η επιτυχία του ως DJ βασίζεται στις ρίζες της γνώσης του για τη μουσική!

Μπορεί το nick του να σημαίνει “μικρός” στη κυριολεξία όμως μάλλον το “τεράστιος” θα του ταίριαζε!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts