Οι Starletts είναι ο Benji Adeyemo από την Αγγλία και η Wiveca Hartmann από τη Δανία! Και οι δύο μένουν και εργάζονται μόνιμα στη χώρα μας. Πραγματικοί καλλιτέχνες, γνωρίστηκαν και δημιούργησαν τους Starletts την πρώτη και πιο πετυχημένη σεζόν του Club Act στην Αθήνα, όπου συνεργάστηκαν με τον Bestseller και τον δικό μας Anastasio, οι οποίοι είχαν αναλάβει τα decks!

To “On His Mind” είναι ένα old school house track σε ήχο, με uplifting powerhouse vocals και αξιοπρόσεκτη παραγωγή, ένα disco anthem που θα σε κάνει να το αγαπήσεις! Οι Starletts με μουσικές επιρροές από :

Luther Vandross, Stevie Wonder, Anita Baker, Martha Wash, Whitney Houston & Donna Summer και djs όπως οι Lenny Fontana, David Morales, Todd Terry, Frankie Knuckles, Louie Vega, Carl Cox and Tony Humphries, οι Starletts απολαμβάνουν να παίζουν και τραγουδούν house, disco & soulful vibes και είναι ανυπόμονοι να ξεκινήσουν live shows σε όλη την Ευρώπη το καλοκαίρι που έρχεται!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Avatar

Ο Anastasio (Τάσος Παπαδόπουλος) ξεκίνησε το djing επαγγελματικά το 1997. Τα 3 τελευταία χρόνια είναι βασικός συνεργάτης στο Godisadj.gr καθώς και ο επίσημος dj της σελίδας! Ασχολείται κυρίως με τεχνικά θέματα αλλά και θέματα που απασχολούν dj's. Δεινός εργάτης της κονσόλας, θα τον δείτε σε πολλά βίντεο στο youtube και στο godisadj.gr!

Related Posts