Η δεδομένη αδυναμία της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας να μπορέσει να κρατήσει και να ανανεώσει με νέα ονόματα μεγάλα brand names και συγκροτήματα της Pop & Rock σκηνής, βρήκε εδώ και τουλάχιστον μια πενταετία την αφορμή, τους αντικαταστήσουν οι DJs, οι οποίοι ναι μεν θα αποτραβηχτούν από τα clubs για τα τεράστια open air festivals, αλλά θα δουν δε τις αμοιβές να μεγαλώνουν και να ζουν ένα ξεχωριστό σταριλίκι, που όμοιο του μόνοι οι συνάδελφοι stars από το Hollywood βιώνουν!

Και μιας που το πήγα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, από εκεί που στην ουσία ξεκινάει η δομή του story, δείτε τον αξιόλογο Laidback Luke να περιφέρεται με πούλμαν ως άλλος υποψήφιος Πρόεδρος των Η.Π.Α. στις πολιτείες της χώρας από gig σε gig!

Αν κάτι τέτοιο γινόταν ποτέ εδώ στη χώρα μας, πιθανά να χαρακτηριζόταν τουλάχιστον «γραφικό» … Δείτε λοιπόν τις διαφορές στο marketing και τον γενικότερο τρόπο αντιμετώπισης της EDM γενιάς στο εξωτερικό και αναλογιστείτε γιατί στην Ελλάδα, επικρατεί το μπουζούκι!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts