Ήταν προ 2 μηνών, όταν ο εξέχων γνώστης και λάτρης της DJing τεχνικής, άνθρωπός μας στο Godisadj.gr ANASTASIO έγραψε με θετικά σχόλια την έλευση της DENON στην DJing βιομηχανία “υλικού” απέναντι στο βαρύ όνομα της Pioneer DJ που έχει ζήσει, μεγαλώσει και διδάξει πάνω από το 80% των djs παγκοσμίως με τον εξοπλισμό της τα τελευταία 20 χρόνια.

Denon Dj! Και ο ανταγωνισμός θα πάρει φωτιά.

Σήμερα, ένας πραγματικός “τεχνίτης” Παγκόσμιου διαμετρήματος όπως ο LAIDBACK LUKE μας ενημέρωσε μέσω προσωπικής του video ανάρτησης, τον νέο του επίσημο ρόλο ως το πρόσωπο της DENON σε αυτή την επίθεση ανταγωνισμού απέναντι στον ηγεμόνα PIONEER DJ!

Θα μου πείτε πως ο Laidback πήγε πιθανά για τα λεφτά ή την εμπορική εκμετάλευση της πρότασης, αλλά πιστέψτε με … κάτι έχει δει – ειδικά αυτός – που μας κάνει ακόμη πιο αισιόδοξους και ανυπόμονους να δούμε τι έχει να προσφέρει και η DENON στο χώρο του DJing κρούσης, αφού τα δείγματα εδώ και χρόνια στα dj controllers είναι από καλά σε πολύ καλύτερα επίπεδα και συνεχόμενα αναπτυξιακά Project που βαίνουν λείαν καλώς!

Το μόνο “καλό” της υπόθεσης είναι ότι αργά ή γρήγορα και ιδιαίτερα μετά από πιθανές καλές πωλήσεις εξοπλισμών της DENON το κασέ του Βασιλιά θα πέσει … και θα ανέβει και στους δύο η τεχνολογική ποιότητα! Μακάρι…

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts