Στο τελευταίο God is a DJ Radioshow φιλοξενούμε την D2E Music η οποία εκτός των Ελληνικών releases βλέπει και κυρίως ακούει πάντα αξιόλογες παραγωγές και κομμάτια που κάνουν αισθητή τη παρουσία τους … Σε ένα από αυτά θα ταξιδέψουμε τώρα!

Με φόντο τη φαντασία, τα χρώματα και τα πινέλα οι Jidex & Enzo Darren από τη Γαλλία μας δίνουν ένα αισιόδοξο μήνυμα μέσω της μουσικής τους!

Σε 1η επίσημη global μετάδοση το God is a DJ ταξιδεύει στη Πόλη του φωτός και από εκεί μιλά με τους πρωταγωνιστές του track!

Βρεθήκαμε αρχικά με τους Jidax

jidax.jpg

Καλησπέρα guys, Πόσο διαφορετικός είναι ο Γαλλικός house ήχος του σήμερα σε σχέση με ότι κλασσικό γνωρίσαμε την προηγούμενη δεκαετία; Πόσο πολύ ή λίγο η επιρροή της EDM ακολουθεί τη χώρα σας;

“Η house μουσική ήταν ευρύτερα αποδεκτή στο παρελθόν, σήμερα η σκηνή είναι σαφώς πιο γενική προς την Underground σκηνή, την οποία συναντάς πλέον παντού σε ραδιόφωνα – clubs ακόμα και στη τηλεόραση! Έχει γίνει πολύ δημοφιλής! Ανάλογα στη πόλη που μένεις έχεις τις επιλογές να βρεις περισσότερα ή λιγότερα underground στέκια να παίζουν τη μουσική που θες! Στη Γαλλία είμαστε περήφανοι που η μουσική μας κουλτούρα με πρωταγωνιστές τους Daft Pank με την ιδανική house ταυτότητα ξεχώρισαν παγκοσμίως. Είμαστε περήφανοι για τον David Guetta και τα επιτεύγματα του ως ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους DJs στον πλανήτη τους Martin Solveig, Antoine Clamaran & Bob Sinclair που με όσα κατάφεραν μέσω παραγωγής και dj εμφανίσεων κατάφεραν να μας φέρουν σαν χώρα στη πρώτη γραμμή κρούσης!”

Σαν DJ σχήμα, απολαμβάνετε ήδη το support της EDM και πρόσφατα παίξατε μπροστά σε χιλιάδες φανς του Tomorrowland αποκομίζοντας εξαιρετικά σχόλια για τη συμμετοχή σας. Μπορείτε να μας περιγράψετε το feeling της στιγμής;

“Είναι ένα συναίσθημα που πραγματικά δεν μπορείς να το εκφράσεις κατάλληλα! Έχεις τόσα beats στα χέρια σου, έχεις τόσο κόσμο να σε παρακολουθεί και να απογειώνεται στο stage … Είναι πραγματικά απίστευτα! Ειδικά στο πρόσφατο Tomorrowland κόσμος από όλο τον κόσμο παραληρούσε με τη μουσική, ήταν όλοι μαζί εκεί να χορεύουν, να τραγουδούν … τρελό feeling! Έχοντας συμμετοχή σε κάτι τόσο μεγάλο σαν event σου δίνει εμπιστοσύνη, έμπνευση και επιθυμία να κάνεις ακόμα περισσότερα πράγματα στη καριέρα σου!”

Αμέσως μετά μιλήσαμε με τον Enzo Darren!

enzo darren.jpg

Το κομμάτι σας “Paint The World” παίζει επίσημα σε 1η μετάδοση για την Ελλάδα μέσω του God is a DJ Radioshow! To track έχει ήδη μεταδοθεί μέσω του Clublife του Tiesto και έχει αποκομίσει ήδη εκπληκτικά comments! To “Paint The World” βγάζει μια αισιόδοξη πινελιά προς τα έξω! Θες να μας μιλήσεις γι’αυτό;

«Ναι, αυτό είναι αλήθεια… Στη πραγματικότητα το “Paint The World” είναι ένα παγκόσμιο μήνυμα ελπίδας φέρνοντας πίσω χρώματα και συναισθήματα στη ζωή μας, όπως ας χτίσουμε ένα καλύτερο μέρος όλοι μαζί, ας μοιραστούμε αγάπη και αυτό το κάνουμε μέσω της μουσικής που πραγματικά μπορεί να ενώσει κι αν εμείς ως σχήμα μπορούμε να περάσουμε ένα μήνυμα σαν κι αυτό, είναι ένα είδος αποστολής και καθήκοντος ως
καλλιτέχνες!
Μου αρέσει να είμαστε αισιόδοξοι, νομίζω είναι το κλειδί για τα πάντα και το “Paint The World” σαν κομμάτι έχει ένα μοναδικό feeling στον ήχο, κάτι λίγο από POP και EDM που το κάνει πιο «παγκόσμιο» κατά μια έννοια! Είναι πολύ ανανεωτικό κάτι τέτοιο!»

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts