Θεσσαλονίκη. Vogue club. Φεβρουάριος 2018.

Ένα stage, 5 καλλιτέχνες. Το God is a Dj βρέθηκε στο καθιερωμένο ετήσιο private party του Jagermeister. Bartenders, ιδιοκτήτες διάφορων café και club όλης της χώρας, djs, καλλιτέχνες. Ήταν όλοι εκεί. Έτοιμοι να διασκεδάσουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν, like freaks!

Η ώρα είναι ακόμη 12 και στο club δεν πέφτει ούτε καρφίτσα. Αυτό, όμως, δεν φαίνεται να πτοεί κανέναν. ‘Hallo Freaks’ είναι το θέμα του φετινού party και τόσο η διακόσμηση, όσο οι επαγγελματίες freaks, zombies κλπ, κάνουν το Vogue να διαφέρει από αυτό που κάποτε ήταν.

Η ενέργεια του κόσμου είναι απίστευτη. Έδωσε τη δύναμη στους djs να απολαύσουν και αυτοί από το booth την ατελείωτη νύχτα και να νιώσουν τα bpm’s να χτυπάνε μέσα τους.

jager3

Agent Greg, Junior Pappa, George Tsilipakos, Cj Jeff, Dj Pistol. Ο καθένας με το δικό του στυλ και χαρακτήρα, έκαναν τα αδύνατα δυνατά, για να μείνει, για άλλη μια φορά, αξέχαστη αυτή η βραδιά.

Και οι 5 artists, έδωσαν το είναι τους. Ένωσαν τα ταλέντα τους και δημιούργησαν το τέλειο! Είχαν άμεση επαφή με το κοινό, εκφράζοντας έτσι την αγάπη τους για τη μουσική και αυτό που προσφέρουν. Υπήρξε αυτό το ωραίο παιχνιδάκι, όπου κοινό και καλλιτέχνες γινόταν ένα μέσω της μουσικής, κάτι που επέτρεπε στον κόσμο να συμμετέχει σε όλη αυτή την ένταση και δημιουργία.

jager4

Ο καθένας με τη δική του πινελιά, και αφήνοντας το στίγμα του, δεν επέτρεψαν να υπάρξουν περιθώρια έτσι ώστε να κουραστεί το κοινό. Ήταν ένα mini festival, με καλεσμένους τους πιο εκλεκτούς!

Πολύ χορός, πολύ κέφι, πολύ Jager!

jager1

Επόμενη στάση στην Αθήνα. 26 Φεβρουαρίου στο υπέροχο Lohan Night Club με καλεσμένο τον Meister Dj David Morales, θα παίξει για όλους τους Night Meisters στο πιο Private Bartenders Party της Αθήνας! Μια νύχτα όπου η βερολινέζικη underground σκηνή συναντά το Jagermeister και η ανορθόδοξη εμπειρία των Berlin Underground Parties ξεκινά στο κέντρο της πόλης.
Οι DINO MFU και Antonis Dimitriadis – AD1 θα σε ταξιδέψουν με τη μουσική τους σε ένα event που θα κρύβει πολλά.

Πάρτε μια ιδέα τι έγινε στο μοναδικό party της Θεσσαλονίκης με το official aftermovie, όσο εμείς συνεχίζουμε να παρτάρουμε, μέχρι το επόμενο Jagermeister event στην πόλη μας.

Τα λέμε του χρόνου Jagerfreaks!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Evangelia Kostopoulou

Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μουσική, αλλά μια των ημερών φιλοδοξεί να αντηχούν οι μουσικές της σε ένα κατάμεστο στάδιο. Ως παιδί, είχε σταθερά καβγάδες με τους γονείς της για να μη μιλάει τόσο πολυ και να χαμηλώσει τα ντεσιμπέλ του CD player. Ασφαλώς, δεν το έκανε ποτέ και για αντίποινα έγινε λογοθεραπεύτρια(!). Στον ελεύθερο χρόνο της, εκτονώνεται με kick boxing, ενώ δε χάνει ευκαιρία να δηλώνει το παρόν σε events και φεστιβάλ electro. Παρόλο που την χαρακτηρίζουν ως αναποφάσιστο ζυγό, η μουσική είναι το σταθερό συστατικό στη ζωή της.

Related Posts