Όταν μιλάμε για ποιοτική παραγωγή, πρέπει αρχικά η ωριμότητα της συνολικής απαίτησης γύρω από αυτό που πάμε να ακούσουμε – ζητήσουμε από ένα track να έχει … προδιαγραφές!

Και για να υπάρχουν προδιαγραφές πρέπει να υπάρχει μουσική παιδεία, επιμονή και υπομονή σε αυτό που ο παραγωγός θα ετοιμάσει, χιλιάδες ώρες στο studio και παράλληλα τύχη και ανταπόκριση!

Σήμερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας και του μήνα μιλάμε και παρουσιάζουμε τον INSPIRO και το νέο του κομμάτι Inspiro Feat Chrys – Love Is Alive (Inspiro Summer Radio)

inspiro

Ο INSPIRO είναι ο Σπύρος Βοήδης, DJ σχεδόν από τα γεννοφάσκια του, στη δεκαετία του 80 όταν ξεκίνησε τη περιπέτεια με τον χώρο, παίζοντας για πλάκα με τέσσερα ΜΚ2 σε freestyle ήχο, που ήταν τότε της μόδας! Το 1993 μετακόμισε για σπουδές στον Καναδά, πάνω στον τομέα της ηλεκτρονικής μουσικής παραγωγής και από εκεί και ύστερα το ταξίδι ξεκινούσε!

Αθόρυβος, ποιοτικός, ειλικρινής και χωρίς πολλά – πολλά σε δήθεν δημόσιες σχέσεις και social media εντυπωσιασμούς, κέρδισε κοινό και funs με την αξία και τη μουσική του!

Δεν είναι μικρό πράγμα κομμάτια σου να μπαίνουν σε ποιοτικές συλλογές του τύπου Buddha Bar και να συνεργάζεσαι με καλλιτέχνες όπως η επιβλητική Ornella Vanoni!

Ο Inspiro, έχει κύρος αλλά κυρίως γνώση για να μας περάσει τη σωστή house και να μας δροσίσει καλοκαιρινά με το νέο του κομμάτι «Love is Alive» που κυκλοφορεί σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω i-tunes!

Τον Inspiro θα τον έχουμε άμεσα καλεσμένο και στο επόμενο God is a DJ Radioshow (episode 2) που έρχεται τον Ιούλιο σε 30+ραδιόφωνα στην Ελλάδα!

Bravo INSPIRO! Καλή επιτυχία!

• Inspiro Web: http://www.inspiro.gr/
• Inspiro Itunes : https://itunes.apple.com/gr/artist/inspiro/id463300839
• Inspiro Beatport : http://www.beatport.com/artist/inspiro/106485
• Inspiro Facebook Page :https://www.facebook.com/pages/Inspiro/101622159905458
• Inspiro Digital (ID) Facebook page :https://www.facebook.com/InspiroDigital
• Inspiro Twitter : http://www.twitter.com/InspiroDigital
• Inspiro YouTube : http://www.youtube.com/watch?v=fQQ9VTNITQw

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts