Όταν κάποιος έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του με λέξεις όπως καθαρότητα, ποιότητα, ενέργεια, όταν κάποιος έχει καταφέρει με το που λένε το όνομά του να σκέφτονται κάτι συμπαγές, δομημένο, σωστό, τότε αυτός ο κάποιος τα έχει καταφέρει γενικότερα και έχει αποκτήσει αυτή τη διαχρονική αξία που πολλοί ποθούν αλλά λίγοι γεύονται.

Ο Μιχάλης Δέλτα που «γνωρίσανε» οι νεότεροι αναγνώστες της σελίδας μας σε προηγούμενο άρθρο εδώ, παρουσίασε στις 16 Μαρτίου το νέο του Άλμπουμ, μετά από 5 χρόνια απουσίας από τη δισκογραφία, με τίτλο «Inner City Light» μέσω της Λιθουανικής Cold Tears Records, επιστρέφοντας δυναμικά. Όντας ήδη ψηλά στα chart το νέο άλμπουμ κυμαίνεται σε tech, techno, dub ήχους και απλά εμπνέει όποιον τον ακούει. Απολαύστε μέρος των κομματιών του άλμπουμ μέσω του promo sampler.

Το άλμπουμ θα το βρείτε στα γνωστά online παγκόσμια δισκάδικα.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Avatar

Ο Anastasio (Τάσος Παπαδόπουλος) ξεκίνησε το djing επαγγελματικά το 1997. Τα 3 τελευταία χρόνια είναι βασικός συνεργάτης στο Godisadj.gr καθώς και ο επίσημος dj της σελίδας! Ασχολείται κυρίως με τεχνικά θέματα αλλά και θέματα που απασχολούν dj's. Δεινός εργάτης της κονσόλας, θα τον δείτε σε πολλά βίντεο στο youtube και στο godisadj.gr!

Related Posts