Θα είναι μια ξεχωριστή βραδιά. Όσο και πρωτότυπη… διότι δεν είναι λίγο να μπαίνεις μέσα στη πιο σοβαρή κοιτίδα πολιτισμού που αφορά τη μουσική και ονομάζεται «Μέγαρο Μουσικής».

Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα και οι Έλληνες καλλιτέχνες του δικού μας ευρύτερου χώρου του DJing/παραγωγής ετοιμάζονται με προσωπικές πρόβες να φέρουν την House (in house) στο Μέγαρο με σεβασμό και ιδιαιτερότητα, όπως αξίζει άλλωστε σε ένα τέτοιο εγχείρημα! Τα εισιτήρια έχουν ήδη ξεκινήσει την προπώληση και η κίνηση τους κρίνετε πολύ ικανοποιητική!

Το concept “House Orchestra” βασίστηκε πάνω σε μια ωραία ιδέα του Dim Chord και είναι μια συνεργασία του Μεγάρου Μουσικής με τη Zero10 Records και την Panik Records φέρνοντας την ηλεκτρονική dance μουσική στο Μέγαρο με live ενορχηστρώσεις από τους καταξιωμένους καλλιτέχνες και μουσικούς παραγωγούς Playmen, Dino MFU, Star Motel, Issy (Slickbeats), Dim Chord, V-Sag, Chris IDH και Agent Greg και live ερμηνείες από την Demy και τους vocalist μεγάλων επιτυχιών της house Yalena, Gabriel (Slickbeats) και Alexandra McKay.

Τη σειρά Γέφυρες διευθύνει ο Δημήτρης Μαραγκόπουλος

Χώρος:
Αίθουσα Banquet

Ημερομηνία/ Ώρα έναρξης:
27 Νοεμβρίου 2013/21:00

Προπώληση από:
6 Νοεμβρίου 2013
Τιμές:
Φοιτητικά: € 7
Γενική είσοδος: € 15

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts