Κατά τη διάρκεια της «DJing» καριέρας μου ο όρος «γυναικεία» tracks με προσέγγισε ουκ ολίγες φορές! Μάθαμε να παίζουμε αρχικά για τις γυναίκες και μετά για όλο το υπόλοιπο club… Κάτι σαν τη παροιμία το … νινί σέρνει καράβι ένα πράγμα, κάποια κομμάτια ξεχώριζαν σαν το μέλι μες το γάλα… Θυμάμαι έντονα το remix του David Morales για το «My All» της Mariah Carey πως ξεχώριζε και έφερνε κατευθείαν το όμορφο φύλο στη πίστα!

Ύστερα θυμάμαι έντονα ένα κομμάτι για το οποίο μιλάμε σήμερα!

Το 1998 η συμμετοχή της Μεγάλης Βρετανίας, στη Eurovision έκρυβε ένα διαμάντι στις αποσκευές της! Μπορεί το κομμάτι να μην κέρδισε το διαγωνισμό (αν και δεύτερο), στην Ελλάδα όμως αγαπήθηκε, μεταδόθηκε πολλάκις στο ραδιόφωνο και άρεσε πολύ, ιδιαίτερα στις γυναίκες!

Ήταν το Where Are U από την Imaani (δείτε το Video της original συμμετοχής στον διαγωνισμό)

Με τη παραγωγή, δε μπλέχτηκα καθόλου, άλλωστε η καθημερινότητα μου στο www.godisadj.gr είναι ιδιαιτέρως αυξημένη, συν τις υπόλοιπες επαγγελματικές υποχρεώσεις! Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχω ιδέες για κομμάτια που θα ήθελα να δουλέψω και να τα κάνω remix κι ας μην έχω την εμπειρία του software! Η εμπειρία ετών, πολλές φορές είναι και το ιδανικό ένστικτο ή το ξεκίνημα ενός concept που μπορεί να το φτάσει ψηλά!

Πριν από ένα μήνα, παρέα με αξιόλογους φίλους και team δήλωσα το μουσικό μου «απωθημένο» σε ένα καλλιτέχνη που σέβομαι και εκτιμώ πολύ, γιατί απλά το έχει στη παραγωγή. Έτσι απλά, χωρίς σάλτσα και συνοδευτικά! Είναι από τους τύπους που θα κάτσει κάτω και θα σου βγάλει αποτέλεσμα χωρίς να περιορίζεται στον ήχο ή το genre! Είναι ένας ακούραστος στρατιώτης, που θα γράψει από deep, nu disco, progressive, club house…

Χαμογέλασε, του άρεσε το challenge ακόμη κι αν το κομμάτι δεν είναι στον ήχο του! Δεν είπε τίποτα, δεν άφησε κάποιο υπονοούμενο ότι θα ασχοληθεί κάποια στιγμή μαζί του, παρά μόνο περίμενε την έμπνευση …

Είναι Τρίτη βράδυ και μετά από καιρό, είπα να πιω ένα ωραίο κόκκινο κρασί! Και το κάνω παρέα με την εκτέλεση που έσκασε από τον παραγωγό, που σας έκανα το Introduction και μίλαγα πριν, τον Best Seller που μου έστειλε το πιο όμορφο email – track, φυσικά με την έκπληξη της ημέρας!

Το κομμάτι για το οποίο του μίλαγα και μου άρεσε ήταν εκεί και με περίμενε! Τι κι αν ήμουν πάνω στη μηχανή, λίγο μετά από ένα κουραστικό meeting στο Athenaeum Intercontinental, το soundcloud play στα ακουστικά του κινητού μου με απογείωσαν, διασχίζοντας τη λεωφόρο Συγγρού!

Τα remix έχει μια φρέσκια νέα πνοή και έντονο Nu Disco χαρακτήρα, ξεχωρίζει για τα όμορφα deep bass & synths και σε γεμίζει από το πρώτο listening!

Κρατώντας τον αρχικό κορμό, το εκστασιακό σαξόφωνο, το Where Are U της Imanii έρχεται ξανά στο επίκεντρο και είμαστε σίγουροι ότι θα ακουστεί και παιχθεί (ξανά) σε clubs και ραδιόφωνα πολύ τον χειμώνα!

Το οξύμωρο είναι ότι ο Best Seller και ότι έχει να κάνει με … κατάληξη ή καλλιτέχνη Ιμάνι του … ταιριάζει πολύ!

Θυμίζω το επικό του remix για το You Will Never Know” της Imany (Γαλλο-Αφρικανή καλλιτέχνης) που του χάρισε Πανελλαδική αναγνώριση και ετήσιο airplay και τώρα, βάζει στην σειρά τη Βρετανίδα Imaani (!) με το remix του στο Where Are U!

Ο Best Seller έφτιαξε το remix και το παρουσιάζει αποκλειστικά μέσω του GodisaDJ.gr, το οποίο θα το βγάλει (σύντομα) και σε #freedownload

Εμείς ευχόμαστε να έχει την τύχη και επιτυχία του track της Imany και πίνουμε στην υγειά του!

Σύντομα ακολουθεί για όλους τους εγγεγραμμένους fans/members του GodisaDJ.gr αποστολή newsletter με το download link! Αν δεν είσαι ένα από αυτούς μπορείς εύκολα να γίνεις συμπληρώνοντας την εγγραφή:http://www.facebook.com/bestsellerofficialαφή σου εδώ: http://www.godisadj.gr/el/login.html

Remix by Best Seller.

#follow him at his social:
http://www.soundcloud.com/djbestseller | http://www.facebook.com/bestsellerofficial

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts