Η Ibiza είναι η μεγαλύτερη από τις νήσους Πιτυούσες που ανήκουν στο αρχιπέλαγος και την ομώνυμη αυτοδιοικούμενη περιφέρεια των Βαλεαρίδων νήσων, στην Ισπανία.

Είναι η πρωτεύουσα του καλοκαιρινού clubbing. O απόλυτος προορισμός για party till no tomorrow, το σημείο αναφοράς των σημαντικότερων DJ residencies σε παγκόσμιο επίπεδο με τα δημοφιλέστερα clubs της Μεσογείου!

space ibiza

Είναι το νησί που επένδυσε εδώ και 30 σχεδόν χρόνια στο clubbing, επένδυσε την τουριστική του κουλτούρα πάνω στην house μουσική, έκανε τον DJ κάτι σαν πρώτο πολίτη του νησιού κι έβαλε την Ibiza σαν οντότητα σε κάθε μεγάλη τουριστική έκθεση του πλανήτη, όχι με κάποιο τυπικό περίπτερο, αλλά με dj booth και διάσημους DJs να χαρίζουν καλοκαιρινή αύρα και συναίσθημα διακοπών στην ΙΤΒ του Βερολίνου ή το WTM του Λονδίνου!

Marketing, Τουρισμός και … DJing

Είναι το μέρος, που για χάρη του clubbing του, αεροπορικές εταιρίες θα βάψουν τον στόλο τους με τα χρώματα & φωτογραφίες DJs και events του νησιού, το αεροδρόμιο με εκατομμύρια αφίξεις ανά χρόνο από κάθε σημείο του πλανήτη! Με ορμητήριο της low cost αεροπορικές εταιρίες μπορείτε να πετάξετε από Αθήνα & Θεσσαλονίκη μέσω:

Μιλάνου (Ryan Air)
Λονδίνου (EasyJet)
Βαρκελώνης (Vueling)

Είναι η Ibiza που ο αρχικός της μύθος έφτασε στα αυτιά μας πριν το internet από … ένα CD compilation … το Cafe Del Mar, ένα επικό έργο κουλτούρας, μουσικής και marketing που έστησε ένας θαυμάσιος DJ του νησιού – ο Jose Padilla – παρέα με τον ιδιοκτήτη ενός bar πάνω σε ένα βράχο, που υπό κανονικές συνθήκες μπορεί και να μη πήγαινες ποτέ! Κι όμως, αν δεν περάσεις από εκεί πρώτα είναι σαν να μη πέρασες αντίστοιχα από την Ακρόπολη στην Αθήνα!

cafe-del-mar

Είναι το νησί που το απλό bar 2×2 έχει υπόσταση, έχει ιστορία και εκπέμπει σεβασμό…

cafemambo
Όπως το Cafe Mambo ένα μικρό bar δίπλα στο κύμα που έχει φιλοξενήσει #τεράστια ονόματα στο booth οπως π.χ. ο Fatboy Slim!

Είναι ένα ακόμη φυσικό “Θεϊκό” ποίημα πάνω στη Μεσόγειο, με επιδόρπιο τη μουσική, το DJing και φυσικά τη καλή διάθεση!

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts