Το όνομά του είναι Hugo Barriol και είναι 28 ετών. Απ’ όταν κέρδισε στα Métro Music Awards, ο ταλαντούχος τραγουδοποιός σταμάτησε να εμφανίζεται στους σταθμούς του μετρό και ήταν ο opening act στην περιοδεία του Γάλλου τραγουδιστή Alain Chamfort.

 

Μετά από ένα ταξίδι στην Αυστραλία όπου έκανε τα πρώτα του βήματα ως «ο τραγουδιστής του μετρό», ο Hugo Barriol επέστρεψε στο Παρίσι. Η επιστροφή του στη μουσική ήταν μια εσωτερική ανάγκη. Απελευθερωμένος από τις μπάντες του (The Handcuffs και Enjoy Walace), ο νεαρός άνδρας συνέχισε την αυστραλιανή του περιπέτεια στο μετρό του Παρισιού, στους σταθμούς Bonne NouvelleNation και SaintMichel πριν εγκατασταθεί στο Pigalle. Εμφανιζόταν μια φορά το πρωί και άλλη μια το απόγευμα… Τέσσερις ώρες μουσική την ημέρα όπου τραγουδούσε πρωτότυπες συνθέσεις που προέρχονταν από προσωπικές εμπειρίες. Ο ίδιος δηλώνει «Το μετρό με ανάγκασε να βρω την φωνή μου, να ανακαλύψω κάθε πλευρά του εαυτού μου. Τραγουδούσα δεκάδες και δεκάδες φορές τα ίδια τραγούδια, η ερμηνεία των οποίων εξελίχθηκε προοδευτικά. Όπως και ένας χορευτής που κάνει την ίδια κίνηση για ώρες. Διότι το να εκφράσω τον εαυτό μου στα αγγλικά απαιτεί η μουσική μου να μεταφράσει ακόμα καλύτερα συναισθήματα που περιγράφονται στους στίχους μου».

Την πρώτη μέρα που έβαλε τον ενισχυτή και το μικρόφωνο, ένας παραγωγός του παρέδωσε την επαγγελματική του κάρτα, όπως επίσης και ο σκηνοθέτης του “The Voice” τον κάλεσε να συμμετέχει στο show. Αλλά ο ίδιος θέλει να πουλήσει μουσική όχι τον εαυτό του…. Ο Hugo Barriol προτίμησε να επικεντρωθεί στη μουσική του και στο τέλος του 2015, μπήκε στο studio να ηχογραφήσει τα πρώτα 5 τραγούδια του. Μαγευτικές μελωδίες, ζεστή φωνή που θα σας θυμίσει από τον Jeff Buckley και τους Bon Iver μέχρι τουςJose Gonzales και Thomas Dybdhal. Το πρώτο single έχει τον τίτλο “On The Road”. Αν το θυμόσαστε είναι επειδή πιθανότατα σηματοδοτεί την αρχή ενός μακρύ και καρποφόρου δρόμου.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts