Νέο label, νέο ξεκίνημα, νέο κομμάτι, νέοι στόχοι…

Οι HOUSETWINS είναι και πάλι εδώ με νέα κυκλοφορία και νέο δισκογραφικό συμβόλαιο στη νεοσύστατη Grey Records με ένα κομμάτι έκπληξη σχετικά πάντα με όσα μουσικά τους είχαμε συνηθίσει μέχρι και πρόσφατα!

Η παραγωγική τους δύναμη, η μουσική τους παιδεία και η ανοδική τους παρουσία με επιτυχημένα gigs, όπως πχ. δίπλα στον Afrojack δίνει σημαντικά μηνύματα, ότι πιάνουν κορυφή!

Και ο τίτλος του νέου τους κομματιού «I WILL BE KING» είναι ίσως η καλύτερη απόδειξη για τις φιλοδοξίες και τους στόχους των HouseTwins!

Το νέο κομμάτι, είναι εμπνευσμένο από την Ελληνική πραγματικότητα των clubs και του ραδιοφώνου! Δυνατό, συνάμα διαφορετικό φέρνει την επιστροφή των HouseTwins με το πιο ιδιαίτερο single της καριέρας τους!
Ένα καθαρόαιμο rap κομμάτι μ’ έντονα στοιχεία trap συνθέτουν το απόλυτο dance hit της χρονιάς – έτοιμο να κατακτήσει την κορυφή των airplay charts τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts