ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ WEB TV CHANNEL “HOUSE SEDUCTION” ΣΤΟ God is a DJ WEB TV

HOUSESEDUCTION.jpg

Στην Ελλάδα υπάρχουν ολοένα και περισσότεροι παράγοντες που έρχονται κοντά ή ακόμη περισσότερο κοντά στην υποστήριξη της Ελληνικής House Dance σκηνής είτε αυτή λέγεται Deep/Tech/EDM/House/Mainstream κτλ.

Παρέα με μας στο God is a DJ χαιρόμαστε να βλέπουμε αξιόλογες δουλειές από συναδέλφους στο Clubber.gr το φρεσκότατο Noise Arena, Beat Town αλλά και αξιόλογες προσωπικές μονάδες και bloggers που υποστηρίζουν τη σκηνή!

Σήμερα θέλω να σταθώ σε ένα πολύ αξιόλογο και δημιουργικό φίλο, τον Νικόλα Τσάκο, ο οποίος βρίσκεται πίσω από το χαρισματικό House Seduction in Greece !

Το House Seduction in Greece στηρίζει την επισκεψιμότητα του στα videos! Ο Νικόλας δημιουργεί μοναδικά videos με έμφαση στη φωτογραφία, τα χρώματα και την μελωδία και εμπλουτίζει μέσω της YouTube σελίδας του clips για λογαριασμό πολλών Ελλήνων καλλιτεχνών που ή δεν έχουν ήδη video για το track τους ή από την άλλη περνάει τη δική του πινελιά, με πιο καλλιτεχνική ματιά και άποψη!

house seduction2.jpg

Ο Νίκος ζει και βασιλεύει στη Καστοριά, σε ένα μαγευτικό τοπίο το οποίο μπορεί να του δίνει έμπνευση και έμφαση για το creativity! Δεν είναι DJ / παραγωγός ή οτιδήποτε άλλο, παραμόνο ένας φανατικός House Music Lover που και αυτός με τον τρόπο και τη δουλειά του βάζει ένα ακόμη λιθαράκι στο να πάμε ένα βήμα παραπάνω!

In Γρeek DJs We Trust!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts