Ο Νικόλας Τσάκος είναι ένα νέο παιδί, που αγαπάει πραγματικά πολύ τη μουσική! Δεν υπήρξε ποτέ επαγγελματίας DJ αλλά, υπήρξε περισσότερο επαγγελματίας από πολλούς στη συνείδηση, τα ακούσματα, την άποψη και το style!

Η σελίδα του House Seduction In Greece είναι κατά τη γνώμη μας, η σημαντικότερη εγχώρια σελίδα YouTube channel, δίνοντας την ευκαιρία σε πολλούς να απολαύσουν καταπληκτικές μουσικές που έρχονται από την ευρύτερη κατηγορία της house με έμφαση τις deep / tech κατηγορίες που είναι και οι αγαπημένες του!

Τα plays είναι στη κυριολεξία εκατομμύρια και η αισθητική του artwork που “ντύνει” τα clips, αξιοπρόσεκτα, πότε τουριστικά, άλλοτε sexy, πότε dark και γενικότερα πολύ επιλεκτικά!

Σας παρουσιάζουμε κάποια από τα clips που μας αρέσουν πολύ (Νέα και παλαιότερα)!

Ο Νικόλας είναι από τους ανθρώπους που μοχθούν για να τονώσει τη σκηνή και τους Έλληνες producers/DJs! Στηρίξτε τον με τα play σας!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts