Πότε ξεκίνησες ν’ ασχολείσαι με την παραγωγή και ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς;

Η μουσική για μένα είναι τα πάντα … αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου! Αρχικά ξεκίνησα ν’ ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την μίξη κομματιών, δημιουργώντας τα δικά μου sets για προσωπική χρήση. Με το πέρασμα του χρόνου όμως αυτό δεν μου ήταν αρκετό. Έτσι, έψαξα σε διάφορα forums και σε video tutorials στοYouTube, διάβασα κρητικές κι αξιολογήσεις προγραμμάτων και τελικά κατέληξα στο FL Studio.

Από πού αντλείς επιρροές;

Τις περισσότερες φορές αντλώ επιρροές από τους ξένους μουσικούς παραγωγούς της EDM. Θα ήταν άδικο να μην τους θεωρούμε “δασκάλους” μας από τη στιγμή που δημιουργούν αυτό το είδος εδώ και μια δεκαετία ασταμάτητα. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι αν κάποιος έχει την δυνατότητα να τροποποιήσει ήχους και να δημιουργήσει κάτι νέο και πρωτότυπο μέσα στο κομμάτι του, τότε σίγουρα θα πετύχει.

Ετοιμάζεις κάποιο καινούργιο single;

Δουλεύω πολλά projects ταυτόχρονα και αυτό είναι καλό. Το καινούργιο μου single είναι έτοιμο και σύντομα θα κυκλοφορήσει από την Sugar Faktory. Stay tuned

Τι ιδιαίτερο βρίσκει ο κόσμος τις παραγωγές σου; Γιατί να έρθει να σε ακούσει live σε κάποιο party;

Νομίζω ότι αυτό που προσπαθώ να περάσω στον κόσμο με την μουσική μου είναι πρωτότυπους ήχους αλλά και ένα ταξίδι με γλυκιές μελωδίες που καταλήγουν σε δυνατά Drops. Σίγουρα στα party μου προσπαθώ να παρουσιάσω στον κόσμο ακυκλοφόρητα mashups, edits, remixes αλλά και μία ροή που δεν θα σε αφήσει να ηρεμήσεις.

Ποια είναι η άποψή σου για την EDM σκηνή στην Ελλάδα; Πιστεύεις πως έχουμε καλούς EDM παραγωγούς;

Αρκετοί πιστεύουν ότι η EDM στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Διαφωνώ με αυτήν την άποψη! Θεωρώ, ότι είναι το μοναδικό μουσικό είδος στην Ελλάδα που το κοινό το βλέπει σαν «θρησκεία». Η Ελλάδα στο μέλλον θα υπάρξει σίγουρα σημαντικός προορισμός της EDM καθώς διαθέτουμε και την όρεξη και τη φαντασία και το ανθρώπινο δυναμικό για ν’ ανταπεξέλθουμε στα παγκόσμια πρότυπα αυτής της μουσικής.

Υπάρχουν πιθανές συνεργασίες;

Το 2014 θα είναι μια χρονιά πολύ δυνατή καθώς έχω ξεκινήσει ήδη ένα κομμάτι με τους HouseTwins αλλά και ένα κομμάτι με ξένους παραγωγούς. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι βρίσκονται μέσα στο DJ Mag Top 100 (2013).

Ποια είναι η γνώμη σου για την κοινότητα μας, το «We Are Electronic»;

Πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας να εξαπλωθεί η EDM στην Ελλάδα αλλά και για την αμείωτη υποστήριξή σας στους Έλληνες παραγωγούς. Για μένα είστε σημαντικό «γρανάζι» στην μηχανή που λέγεται “promotion”. Συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά που κάνετε και εύχομαι πραγματικά το 2014 να είναι ένα έτος γεμάτο επιτυχίες για όλους μας.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Facebook: http://facebook.com/hitthebassofficial

Twitter: http://twitter.com/HitTheBass

YouTube: http://youtube.com/HitTheBassTV

SoundCloud: http://soundcloud.comhitthebasstv

Instagram: http://instagram.com/hitthebasstv

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts