Την Ρόδο τη ξέρετε για τον περίφημο Κολοσσό της αρχαιότητας, τις όμορφες διακοπές που προσφέρει, τις διαθέσιμες τουρίστριες (!), το περίφημο και διαχρονικό Radio 1 στους 88, το κατά πολλούς 2ο καλύτερο club της χώρας μας, το Paradiso και τώρα θα μάθετε ότι διαθέτει και ένα πολύ αξιόλογο και ανταγωνιστικό Label την Flatgroove Records!

To σμαραγδένιο νησί της Δωδεκανήσσου, έχει παράδοση για δεκαετίες τώρα σε πρωτοποριακά μαγαζιά και DJs που ξεχώρισαν και ξεχωρίζουν! ‘Εχει πλέον και δικό της label που υποδέχεται και αξιολογεί όλες αυτές τις δουλειές “τοπικών” παραγωγών!

Είναι η Flatgroove Records!

Έτσι λοιπόν, η τρίτη κυκλοφορία της εγχώριας αυτής δισκογραφικής εταιρείας με βάση τη Ρόδο παρουσιάζει ένα deep/soulful EP από τον Ισπανό καταξιωμένο παραγωγό Higinio, ιδιοκτήτη της Chaman Records με τίτλο “Some Love EP”. To EP έχει λάβει θετικά σχόλια από μεγάλο εύρος DJs όπως Mark Knight, G.PAL, David Herrero, Grant Patterson, Joe T Vannelli, DJ Ralf, Elia Tzika και πολλούς ακόμη! Το release είναι διαθέσιμο σε όλα τα μεγάλα digital stores όπως Beatport, Traxsource, Juno, iTunes, ZeroInch και πολλά ακόμη!

Παρακολουθείστε την Flatgroove στο Facebook: www.facebook.com/FlatgrooveRecords

στο SoundCloud: www.soundcloud.com/flatgroove

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts