Παρασκευή 13 Ιουνίου

Full Moon Party With Dennis Ferrer

Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος / Μετακίνηση: Τραμ στάση Καλαμάκι – Λεωφορεία παραλιακής 2η Καλαμακίου

Πληροφορίες: 697 0367 684 / Facebook: Bolivar Beach Bar / www.bolivarbeachbar.com

Χορηγός επικοινωνίας: http://www.godisadj.gr

dennis-ferrer-bolivar.jpg

Παρασκευή και 13 έχει πανσέληνο και τελευταία οι επιστήμονες λένε πως η πανσέληνος κόβει τον ύπνο…δεν είπαν όμως πως στο Bolivar Beach Bar αρχίζει η διασκέδαση.

Πιστό στους κύκλους του φεγγαριού το Bolivar δίνει το πρώτο ραντεβού μεταξύ άγρυπνων και σεληνιασμένων υπό το φώς της πανσελήνου και Mainstream Beat επιτυχίες από τον Βρετανό DJ και παραγωγό Dennis Ferrer.

Dennis Ferrer

γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη το 1970 σε μια εποχή γεμάτη επιρροή από την Soul και Disco. Από 8 χρονών άρχισε να ασχολείται με τη μουσική αφού μετά το σχολείο σύχναζε σε δισκάδικα για να αγοράσει δίσκους Rap. Οι Soulful και afro-house παραγωγές του σε σημαντικές δισκογραφικές εταιρίες στην Αμερική και την Ευρώπη όπως Sfere, Ibadan, Large, Basic Recordings, Madhouse, Chillifunk και King Street. Θεωρείται ως ο μεγαλύτερος remixer της γενιάς του με remixes στην Distant, Defected, Papa. Large, Slip n’Slide. Το ενδιαφέρον του Dennis Ferrer για την παραγωγή με το ξέσπασμα της ηλεκτρονικής μουσικής το 1990. Μέσα από το Synewave Lebel που εργαζόταν στη Νέα Υόρκη γνώρισε τον Kerri Chandler ο οποίος τον έβαλε για τα καλά στην Soul και Funk μέσω της House. Ο Kerri Chandler αμέσως αναγνώρισε το ταλέντο του Dennis Ferrer στην παραγωγή και το 1998 αποφασίζουν να ιδρύουν την Sfere Recordings. Η Sfere ήταν μία μίξη από το παρελθόν του Kerri Chandler με Soulful House και του Dennis Ferrer σε σχέση με την Techno αλλά και την αναζήτηση άλλων πλευρών της Soulful House όπως Jazz, Gospel και βραζιλιάνικους ήχους.

Το τελευταίο project του Dennis Ferrer η νέα του δισκογραφική εταιρία με όνομα “Objectivity” έχει την φιλοσοφία anything goes και έχει ως σκοπό να φέρει την αναγεννημένη Deep House στην Ευρώπη. Μερικοί από τους καλλιτέχνες της Objectivity είναι οι Martinez Brothers αλλά και κλασικές δυνάμεις της Nεουρκέζικης House όπως οι Timmy Regisford και Quentin Harris Όμως ο Ferrer δεν ασχολείται με τις κυκλοφορίες της Obljectivity αλλά και με remixes όπως η τελευταία του δουλειά που ήταν ένα remix για τους Sunburst και το κομμάτι “Journey To The Sun”

www.youtube.com/watch?v=AJJpDQfnx-Q

CJ Jeff

Ένας από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους Dj στην Ελλάδα, από τα μέσα της δεκαετίας του 90, ένας γνήσιος clubber που κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους Dj του κοινού, έχοντας παρουσίες σε κλασικά πλέον clubs, όπως +Soda και U-matic. Σημαδιακές για την καριέρα του ήταν η συνεργασία με τον Toli Q με τα πάρτι του Under The Water, η συνεργασία του με τον Leon Segka στα Fusion Tekno και φυσικά το residency στο Cavo Paradiso στη Μύκονο. Η ολοκλήρωση ήρθε με τη δημιουργία του label του Rhythmetic.

www.facebook.com/CjJeffRhythmetic
www.objektivity.com/dennis-ferrer

DOORS OPEN 21:00

ΤΙΜH ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 5 ευρώ

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts