Η Doppler Labs, η εταιρία υπεύθυνη για τη δημιουργία ακουστικών φίλτρων, έκανε πολλά παραπάνω τελευταίο καιρό πέρα απο τη δημιουρία συνεργασιών με Coachella, Bonnaroo και Outside Lands Για το τελευταίο έτος, η δημιουργία wearable τεχνολογίας της εταιρείας έχει απασχολιθεί ανασχεδιάζοντας το τελευταίο της προϊόν, το “Here Active Listening System”.

earbudsΑποτελείται από δύο ασύρματα ακουστικά και ένα smartphone app να ζευγαρώσουν, αυτή επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τους ήχου μέσω του Live EQ, φίλτρα, εφέ ήχου και έλεγχο έντασης του πραγματικού κόσμου. Ο μηχανισμός δεν κάνει stream ή παίζει ηχογραφημένη μουσική, αλλά μάλλον λειτουργεί ως ένα «τηλεχειριστήριο για τα αυτιά σας” για να βοηθήσει στη βελτίωση τους ήχους που ακούτε σε καθημερινή βάση. Ιδού κάποιες δυνατότητες του συστήματος, για παράδειγμα, μπορεί να σας βοηθήσει να ακυρώσετε τους ήχους απο το κλάμα ενός μωρού ή να ενισχύσετε το μπάσο σε ένα κλαμπ. Όλα με τη δύναμη των δαχτύλων και το smartphone σας..

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts