Την προηγούμενη χρονιά οι φαν του Hardwell έμειναν σοκαρισμένοι μαθαίνοντας ότι το όνομα το αγαπημένoυ τους Dj και παραγωγού δεν θα βρίσκεται στο Line Up του Tomorrowland Festival, πιθανώς λόγω μιας διαμάχης που είχε με τους ”βασιλιάδες” του φεστιβάλ (Dimitri Vegas & Like Mike) για την ”άδικη πρωτιά” που πήρανε στο σχετικό διαγωνισμό του Dj Mag. Φέτος οι λάτρεις του ολλανδού dj απο την Brenda θα μείνουν για ακόμη μια φορά με το παράπονo, αφού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Hardwell δεν θα βρεθεί στο Line Up του δημοφιλέστερου φεστιβάλ της Ευρώπης.

Μάλιστα αξίζει να επισημάνουμε πως αν στείλεις μήνυμα στην προσωπική σελίδα του Hardwell στο facebook με  την λέξη Tomorrowland μέσα σε αυτό, θα λάβεις την αυτοματοποιημένη απάντηση “I’m not playing at Tomorrowland this year, for more dates check out”.

Όπως όλα δείχνουν, ή διαμάχη που έχει με τους Dimitri Vegas & Like Mike τα τελευταία 2 χρόνια έχει στοιχίσει στον Hardwell τόσο εμπορικά, όσο και χρηματικά καθώς τις προηγούμενες χρονιές παρουσιαζόταν ως ένα απο τα πιο hot ονόματα του Main Stage.

Παρακολουθείστε την τελευταία φορά που ο Ολλανδός σουπερστάρ ξεσήκωσε το κοινό του Tomorrowland Festival.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Neoklis Van Garen

Γεννημένος την ‘’χρυσή’’ δεκαετία των 90s μυήθηκε απο νωρίς στην ηλεκτρονική μουσική αφού αντί για ζουζούνια μεγάλωσε με Sasha και Prodigy. Mονόκερος στο ζώδιο, λάτρης της κυνικής ρητορικής, έχει αλλεργια στις σφήκες και τα ελληνικά οπότε κρέμασε τα ακουστικά του και αφοσιώθηκε στο tichu… εεε την μουσική παραγωγή. Μόνιμα κλεισμένος σε ένα studio ως γνήσιος audiophile, με εξαίρεση τις ώρες που λαμβάνει την ημερήσια έκθεση του στον ήλιο σε καποια καφετέρια του Γαλατσίου.

Related Posts