Χτές το βράδυ οι Έλληνες fan της Electronic Dance Scene είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά ένα Hyper Party με πρωταγωνιστή τον Robbert van de Corput ή αλλιώς τον γνωστό σε ολους μας και Second Time πρώτο Artist στο κόσμο Hardwell στο Gazi Music Hall.

Ήταν μια μοναδική εμπειρία γιατί από την πλευρά του κοινού υπήρχε καθόλη την διάρκεια του Event το Contact με τον εκάστοτε Dj του Lineup,το μοναδικό Feeling και η απίστευτη ενέργεια που κράταγε το Event συνεχως στο Climax του.

gazi2.jpg

Oι Djs από την πλευρά τους έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό,κράτησαν την ενέργεια στα ύψη και προετοίμασαν το “Πεδίο της Μάχης” για τον Special Guest της βραδυας…!!!

Από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε ο Hardwell στο booth το Rave,το Madness και η αντιμετώπιση του κόσμου ηταν απίστευτη.

Με ένα πολυ δυνατό Intro και με τις μουσικές του επιλογές και ικανότητες ο Hardwell κυριολεκτικά… “Bombed The Place” και δημιουργούσε στο κοινό το συναίσθημα της απόλυτης “Μουσικής Τρέλας”.O κόσμος από την αρχή του Set είχε φροντίσει με πολλούς και διάφορους τρόπους(Πανό με συνθήματα,Φουσκωτά παιχνίδια παραλίας και φυσικα την τρέλα του…) να κάνει αυτό το Event ακόμη πιο Massive.

hardwell ath_3.jpg

Εκτός από το μοναδικό Set του Hardwell και του Kill The Buzz,οι δικοί μας ΄Ελληνες παραγωγοί συνέβαλαν στην επιτυγχημένη διεξαγωγή του Event φέρνοντας τον πανικό με τις μουσικές τους επιλογές και τα διαφορετικά τους Genres.Το πρώτο μπάσο της βραδυάς ακούστηκε από τον Alceen του οποίου το Set κατάφερε να ταρακουνήσει από πολύ νωρίς το Audience με τις House επιλογές του.Μετά από το επιτυγχυμένο set του Alceen πήρε την θέση του στο Booth ο Investo.

O Investo ανέβασε BPM και ακούστηκαν οι πρώτοι Progressive ήχοι της βραδυάς. Με τις προσεγμένες μουσικές του επιλογές και με το Electro Feeling του ο κόσμος είχε μπεί ήδη στο Dance Mood του Event. Μετά το μοναδικό Set του Hardwell,πήραν τη σκυτάλη οι γνωστοί σε όλους μας Playmen.Οι Playmen με τις EDM επιλογές τους και την μακροχρόνια εμπειρία που έχουν κατάφεραν να κρατήσουν τον extreme ρυθμο του Hardwell μέχρι βγεί το φώς του ηλίου την επόμενη ημέρα.

Έχοντας νιώσει όλα αυτά τα συναισθήματα και έχοντας όλες τις αναμνήσεις από την εμφάνιση του Hardwell στην Ελλάδα μπορούμε να πούμε οτι σίγουρα ήταν ενα Highlight στις εμφανίσεις ξένων Artists στη χώρα μας.Ο Hardwell και οι αλλοι Djs σε συνδιασμό με το απίστευτο κοινό δημιούργησαν ενα Event που θα μείνει για καιρό χαραγμένο στις “Electronic” καρδιές μας…!!!
Μέχρι το επόμενο γύρο των σπουδαίων events στην χώρα μας, από τον τόπο του “εγκλήματος” Marnick was in the place, για το God is a DJ.gr ….. OVER!

YΓ. Ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες μας Tassos Kalidonis & Tasos Gavriliadis για τη συνεργασία τους στο event!

djmarnick_godisadj_short.jpg

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts