Το να κάτσεις καλοκαιριάτικα κάτω στο studio και να εμπνευστείς ένα mash up «εργαλείο» με γνώμονα τον συνάδελφο DJ πρέπει να κάνεις πρώτα freddo, μετά διαλογισμό και μετά να μεταφέρεις το concept του μυαλού στη σύνθεση και τη πράξη …

Το ότι επικρατεί ένας γενικός χαμός με τον Hardwell να είναι στα καλύτερά του και να συναντά στουντιακά τους W&W με το διθυραμβικό σε σχόλια “Jumper” έδωσε το κίνητρο στα «δικά» μας παιδιά τους North & South να δημιουργήσουν το δικό τους απογειωτικό mash up στο εν λόγω κομμάτι, μαζί με την απαραίτητη πινελιά ενός RNB Classic του “Jump” από τους Kris Kross και τα late 80s!

Βρείτε το εδώ!

Οι North & South, επιστρέφουν σύντομα μετά από το πρώτο τους hit και επίσημο theme του Radioshow & Site μας «God is a DJ» track με ένα νέο remix στην επιτυχία των Phatjak Sunshine”. Το remix αναμένεται στους δέκτες σας αρχές Σεπτέμβρη, μετά τα μπάνια όλων μας, όταν και θα «μαζευόμαστε»!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts