Happy birthday F.S.I.

FS1_5HB

Εξαίρετο για άλλη μια φορά ήταν το πάρτι που έκανε η F.S.I. Dance and Concert για τα 16α γενέθλια από την ίδρυση της και συστήθηκε στην συνέχεια στο Αθηναϊκό κοινό.

Καλεσμένο είχε για άλλη μια φορά έναν από τους πρωτοπόρους της ψυχεδελικής underground μουσικής σκηνής εδώ και 18 χρόνια περίπου τον γεννημένο στον Καύκασο Avi Shmailov η αλλιώς πιο γνωστός στο ελληνικό κοινό Astrix.

FSI_4

Απέδειξε για άλλη μια φορά ότι παραμένει πιστός στην συγκεκριμένη μουσική φιλοσοφία και ότι μπορεί η Psy από κάποιους καλλιτέχνες να έχει πάρει μια διάσταση πιο εμπορική και μια άλλη φιλοσοφία από αυτή που υπηρετεί εδώ και χρόνια ο ισραηλινός καλλιτέχνης, όμως για μας τους πιστούς και ποιοτικούς ακροατές οποιουδήποτε είδους πόσο μάλλον αυτού, δεν θα μπορούσαμε φυσικά να αρνηθούμε ότι είναι από τους πατέρες αυτού του είδους και θα τον έβαζα στην ίδια κατηγορία μαζί με τους ace ventura και raja ram.

Αυτή ήταν η 3η φορά που τον συνάντησα από κοντά και τον άκουσα φυσικά και δεν με απογοήτευσε και πάλι. Όπως επίσης απέδειξε πως είναι φιλικός και πρόσχαρος με το ελληνικό κοινό σε κάθε του εμφάνιση στην χώρα μας.

FSI_5

Επίσης θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους djs που έπαιξαν πριν τον super star. Tον Σπύρο Μωραίτη(homeboy), το δίδυμο από το Israel με τεράστια απήχηση και στην Ελλάδα τους Anasa, και φυσικά τον Tάσο Αντωνίου η αλλιώς Hi Profile που σε πολλές χώρες εντός και εκτός ευρώπης κυμάτιζαν ελληνικές σημαίες για πάρτη του και μπράβο του άλλωστε διότι το αξίζει. Και στο εξωτερικό κι όλας. Διότι εδώ στην Ελλάδα σε αυτό το επίπεδο μουσικής είμαστε ως γνωστόν 100 χρόνια πίσω.

FSI_3

Και κλείνω με τον απίστευτο και ανυπέρβλητο Νικόλαο Κοκκίνη τον (Χ-Dimension) όπου για 3,5 ώρες ανέλαβε τα decks του Loft Center στο Μοναστηράκι μετά τον Astrix και μας απογείωσε πραγματικά. Όποιος ενδιαφέρεται άλλωστε να βρει το set του θα το βρει στο Mixcloud η στο Soundcloud ώστε να ξαναθυμηθεί αυτήν την ωραία βραδιά που περάσαμε με τις ωραίες του μουσικές.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καλό μου φίλο Δημήτρη Χρήστου έναν από τους πρωτεργάτες της συγκεκριμένης εταιρείας για την ευκαιρία που μου έδωσε χωρίς να θέλω να αδικήσω τους υπόλοιπους. Εμείς από την μεριά μας ευχόμαστε η FSI να τα χιλιάσει και να μας προσφέρει αντίστοιχα μουσικοχορευτικά πάρτυ στην ψυχεδελική μουσική.

FSI_1

Υ.Γ.Σίγουρα αυτή την βραδιά θα την έβλεπε ο Eyal από ψηλά πλέον και θα ήταν υπερήφανος και ειδικά όταν έπαιξε ο φίλος του ο Astrix.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Const. Mandrekas

Μπορεί από μικρός να μου άρεσαν τα σπορ, τα αυτοκίνητα αλλά και το διάβασμα, όμως η μουσική ήταν ένας παράγοντας που με ανέβαζε πάντοτε σαν άνθρωπο αλλά και έπαιζε σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μου. Ξεκίνησα από αρμόνιο παίζοντας και κάνοντας μαθήματα πάνω σε κλασσική μουσική και πιο κουλτουριάρικα, πέρασα από πολλά ακούσματα για να έρθω για τα καλά σε επαφή με την ηλεκτρονική μουσική και πολλούς από τους πραγματικούς δημιουργούς της. Ώσπου να φτάσω στα χορευτικά αλλά και πιο σκληρά ακούσματα κυρίως μέσα από την House την techno Και την trance. Ενίοτε είχα αδυναμία στην Progressive και την electro αλλά και στην drum & bass. Μέσα από αυτή την σελίδα θα προσπαθήσω να μοιραστώ την αγάπη μου για αυτό το είδος, για πολλούς εκπροσώπους της αλλά και για διάφορες ιστορίες ανεκτίμητες και ανεξίτηλες

Related Posts