Μετά την ανακοίνωση του Carl Cox ως του πρώτου επιβεβαιωμένου dj στο line up της , η Tomorrowland προέβει σε μία ακόμη, ”κλειδώνοντας” μερικούς από τους μεγαλύτερους αστέρες του πλανήτη.

Έτσι, στο φετινό φεστιβάλ (21-23, 28-30 Ιουλίου 2017, στην πόλη Boom του Βελγίου) μαζί με τον ”Βασιλιά” της Techno θα βρίσκονται οι : Alison Wonderland, Alok,  Armin van Buuren, Axwell Λ Ingrosso, Chris Liebing, Claptone, Dave Clarke, Eats Everything, Edu Imbernon, Eric Prydz, Flux Pavilion, Frequencerz, Hard Drive, Jauz, Kölsch, Netsky, Nic Fanciulli, Oliver Heldens, Pan-Pot, Paul KalkbrennerPaul Van Dyk Roger Sanchez,  Solomun, Sub Zero Project

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός πως προς το παρόν έχει παρατηρηθεί μία προσέγγιση απομακρυσμένη από την EDM φιλοσοφία του φεστιβάλ τα προηγούμενα χρόνια !

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Avatar

Γνωστός ως Dimi Badger , A & R της 1db Records και μέλος των Medusa ... Τί εννοείτε δεν τον ξέρετε; Κάνει πολλά και τα κάνει όλα εξίσου χάλια. Ηχολήπτης, dj , παραγωγός και τώρα την έχει δει και αρθρογράφος. Σκορπιός με ωροσκόπο Σκορπιό (φυλάχτε τις κόρες σας) και μονίμως έτοιμος να ευτελήσει το οποιοδήποτε σοβαρό θέμα πέσει στο τραπέζι.

Related Posts