Πατώντας στα βήματα του ”We Are Your Friends” και του “XOXO“, μία νέα τηλεοπτική σειρά με επίκεντρο την EDM, έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα.

Το ”Lost Generation“, πραγματεύεται την ζωή της Cooper (Katie Findlay), μίας νεαρής κοπέλας που πηγαίνει στο Βερολίνο προκειμένου να εντοπίσει έναν φίλο της που αγνοείται. Εκεί, μαζί με μία παρέα καλλιτεχνών ανακαλύπτει την EDM κουλτούρα και γίνεται κομμάτι της. Έρωτας, φιλίες, προδοσίες, ναρκωτικά, αλκόολ και άλλες (και καθόλου πρωτότυπες) καταστάσεις συμπληρώνουν το σενάριο, με φόντο την νυχτερινή ζωή της γερμανικής πρωτεύουσας.

Το “Lost Generation” αποτελεί την πιο πρόσφατη απόπειρα να μεταφερθεί το (τεράστιο πλέον) κίνημα της EDM στην οθόνη.  Μολονότι οι μέχρι τώρα προσπάθειες δεν έχουν βρει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό, οι εταιρίες παραγωγής της σειράς (New Form Digital & Go90), δείχνουν να πιστεύουν στην επιτυχία του project μιας και ρίχνουν μεγαλύτερο βάρος στην οπτική γωνία των καλλιτεχνών. Η σειρά προβάλλεται κάθε Παρασκευή και κάθε επεισόδιο διαρκεί περίπου 12 λεπτά.

Δείτε το trailer της σειράς :

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Avatar

Γνωστός ως Dimi Badger , A & R της 1db Records και μέλος των Medusa ... Τί εννοείτε δεν τον ξέρετε; Κάνει πολλά και τα κάνει όλα εξίσου χάλια. Ηχολήπτης, dj , παραγωγός και τώρα την έχει δει και αρθρογράφος. Σκορπιός με ωροσκόπο Σκορπιό (φυλάχτε τις κόρες σας) και μονίμως έτοιμος να ευτελήσει το οποιοδήποτε σοβαρό θέμα πέσει στο τραπέζι.

Related Posts