Το Grey Studios Athens είναι η νέα σοβαρή είσοδος του χώρου, στη παρουσία των αξιόλογων studios στη πρωτεύουσα!

Δεν είναι μόνο όμως οι κτιριακές εγκαταστάσεις ή οι τεχνικές υποδομές που το έχουν κάνει favorite ήδη στις λίστες των επαγγελματιών μουσικών, παραγωγών, DJs κτλ. Είναι μια σειρά από καλά μελετημένες κινήσεις και ένα εκπληκτικό team που σε κάνει να νιώσεις άνετα από το χτύπημα στο κουδούνι!

Οι συντελεστές του Grey Studios Athens, με πολύχρονη εμπειρία και συνεχόμενη ενημέρωση στον τομέα ελέγχου τους, δίνουν ένα αποδοτικό αποτέλεσμα στη μετάδοση των γνώσεων, της γενικής μουσικής φιλοσοφίας και σπουδαίες συμβουλές περί της δυσκολίας που μπορεί να συναντήσουν οι «φρέσκοι» μαθητές στο επάγγελμα!

Με μια ειλικρινή και ζεστή σχέση και μια 100% προσαρμοσμένη πολιτική τιμών, στο πλαίσιο της γενικής οικονομικής δυσκολίας που διέπει τη χώρα μας, καταφέρνουν εδώ και λίγους μήνες να ανταποκριθούν θετικότατα στις απαιτήσεις των πελατών τους, δίνοντάς τους τεχνικά αποτελέσματα και πολύτιμη γνώση!

Το Grey Studios Athens, βρίσκεται σε ένα άνετο και πολύ εύκολο προσβάσιμο χώρο στη Καλλιθέα – παράλληλα με τη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του γνωστού σε όλους Media Markt (ακριβώς από πίσω) στην οδό Δοϊράνης 191!

Και αφού είπαμε αρκετά για το τι συναντάς πριν πιάσεις … δουλειά (!) πάμε να δούμε μαζί τι υπηρεσίες προσφέρει το Grey Studios Athens:

GREY4.jpg

Music Production

– Μουσικη Παραγωγη

– Ενορχηστρωση

– Ηχογραφηση

– Μιξη

Post Production

Ραδιοφωνικα – Τηλεοπτικα Σποτ

Sound Design

Σεμιναρια Music Production

– Digital Audio WorkStation

– Μουσικη Παραγωγη

– Θεωρια Μουσικης

Extra

– Ενοικιαση Στουντιο για Πρακτικη Εξασκηση (Μουσικου Παραγωγου η Dj)

– Ενοικιαση Στουντιο για προβα Dj (Εγγραφη προβας Dj Audio & Video)

– Ενοικιαση μουσικου εξοπλισμου Dj

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί τους στα:

Τηλέφωνο: 210 94 21 307

Email : info@greystudios.gr

Web: http://www.greystudios.gr

Facebook: Grey Athens Studios

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts