Να που η χώρα μας έχει να επιδείξει κάτι… πολύ παραπάνω από τα συνηθισμένα… Τρείς Έλληνες καλλιτέχνες λοιπόν φέτος φιγουράρουν στο top 100 του είδους τους, στο γνωστό traxsource. Ο Θοδωρής Τριανταφύλλου στο 62, ο Cj Jeff στο 56 και ο Μιχάλης Σαφράς στο νούμερο 6 παρακαλώ, μας γεμίζουν αισιοδοξία όσον αφορά την πρόοδο της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα. Πως άλλωστε να μη γίνει αυτό όταν ακόμα και σε mainstream-άδικα παίζουν κομμάτια όπως το dybbuk, the way, simple world ή και τη νεότερη κυκλοφορία insomnia.

Σίγουρα είναι σημαντικό ότι είναι συμπατριώτες μας, γι’ αυτό άλλωστε γράφουμε και αυτό το άρθρο. Σημαντικότερο δε κατά τη γνώμη μου είναι ότι παράγουν πολύ καλή μουσική και επάξια «κέρδισαν» την θέση σε αυτό το top 100 (όσο σημαντικό και αν είναι αυτό), αλλά και την εκτίμηση-σεβασμό μας (αυτό θεωρώ είναι σημαντικό). Συγχαρητήρια λοιπόν και αναμένουμε νέες δυνατές κυκλοφορίες σας!

Είμαστε πεπεισμένοι ότι του χρόνου θα έχουμε περισσότερους Έλληνες στα top 100 διαφόρων sites. Καλλιτέχνες όπως ο Angel Stoxx (Βαγγέλης Κωστοξενάκης) που μας πολιορκεί με πολύ δυνατές ποιοτικές κυκλοφορίες στην tech house, οι Housetwins που είναι ότι πιο δυνατότερο έχει να επιδείξει η Ελλάδα στην Edm που επικρατεί παγκοσμίως, αλλά και πολλοί άλλοι, ο καθένας στο είδος του…

Δείτε εδώ τους top 100 tech house artists του 2014.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts