Τα Glow Headphones μπορεί να είναι η πιο τεχνολογική καινοτομία για να ακούτε μουσική . Τοποθετόντας τον εαυτό της ως τα πρώτα “smart headphones with laser light,” τα Glow διαθέτουν glow in the dark κορδόνια που πάλλονται ζωντανό φως λέιζερ στο ρυθμό με τους ήχους της μουσικής σας , και, ενδεχομένως, ακόμη και κτύπο της καρδιάς σας . Και σε λίγες μέρες , η εκστρατεία Glow Kickstarter έχει ήδη αυξησεί τα ταμεία της με πάνω από $ 290.000 .

Η ιδέα των ακουστικών ήρθε από έναν διευθυντή της εμπορίας των προϊόντων της Google , Zi Wang , ο οποίος παρατήρησε ότι το 98 % των αξεσουάρ ήχου κάλυπταν μόνο iOS , όπου τα χαρακτηριστικά αξεσουάρ , όπως ο έλεγχος του όγκου και αναπαραγωγή / παύση της μουσικής δεν λειτουργεί πάντα σωστά σε συσκευές Android . To Glow έχει αρχικά βελτιστοποιηθεί ειδικά για συσκευές Android , και των ακουστικών 5-way remote θα επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τον όγκο , να απαντάτε σε κλήσεις και να ενεργοποιούν τους ελέγχους φωνή . Και με τη νέα τεχνολογία Fibrance , τα καλώδια των ακουστικών από οπτικές ίνες που παραμένουν ευέλικτες , ενώ φωτίζει φως . Όσο για την ποιότητα του ήχου , το Glow συνεργάζεται με Knowles – το εμπορικό σήμα που λειτουργεί με υψηλής ποιότητας προϊόντων ήχου, όπως Sennheiser .

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts