Έπεσα πάνω του στο συνεχομενο schrollάρισμα που κάνει ο “πόντικας” πάνω – κάτω στο facebook!

Ο Γιώργος ή αλλιώς ο GLUV είναι ένας αυθεντικός φίλος από τα παλιά! Καταπληκτικός DJ παλαιάς κοπής, που ξέρει να παίζει για ώρες σετ από όλες τις μουσικές χωρίς να κουράζει ή να κουράζεται! Θέλει αρετή, τόλμη και ταλέντο αυτό!

Με καταγωγή από τη λατρεμένη Χαλκίδα, πάνω/κάτω τα νερά δεν ζάλισαν την τάση του να ψαχτεί όσο λίγοι μουσικά, να διαφοροποιηθεί, να αφήσει πίσω το εύκολο – πλην καλό – μεροκάματο ως dj και να περάσει από νωρίς, πολύ νωρίς στην επόμενη δραστηριότητα … την παραγωγή!

Έκατσε, έμαθε, ασχολήθηκε, κλείστηκε πολύ μέσα, έγραψε ωραία πραγματάκια και πειραματίστηκε πολύ!

Το να πιάνεις ένα τέτοιο classic και να το γκρουβάρεις τόσο περήφανα χωρίς το χαρακτηριστικό του Synth reef σε κάνουν αν μη τι άλλο, σεβάσμιο! Η εκτέλεση του στο Insomnia, με κάνει να κλείνω τα μάτια να σκέφτομαι ότι το ακούω σε ένα μαγικό μερος, παρέα με ένα μαγικό μωρό κι ένα δροσερό κοκτέιλ!

Η μουσική έχει την δύναμη να μιλάει στη ψυχή και να διώχνει ακόμη και τα δυσκολότερα θέματα, όπως τα βιώματα που ζούμε τον τελευταίο μήνα!

Ο Γιώργος Λυσιγάκης με ταξίδεψε τόσο πολύ που ένα απλό μπράβο δεν αρκεί!
Μάλλον με βλέπω σε ολονύκτιο loop ακούγοντας τόσο σαγηνευτικά την ατάκα “I Can’t Get No Sleep” του Maxi Jazz και εμένα να σπάω την “καραντίνα” ταξιδεύοντας με τον τόσο chilly ρυθμό του Giorgos Lysigakis!

θα το βρείτε ΕΔΩ > freedownload

www.traxsource.com/artist/266222/gluv
www.instagram.com/glysigakis
www.mixcloud.com/giorgoslysigakisprofile/
www.facebook.com/giorgos.lysigakis
www.youtube.com/user/glysigakis

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts