Πότε ξεκίνησες να κάνεις παραγωγή πιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς και από που έχεις αντλήσει επιρροές?

Με την παραγωγή μουσικής ξεκίνησα γύρω στα 14,αλλα τότε ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα σε σχέση με τωρα, δεν υπήρχαν τόσα πολλά tutorial όπως τώρα που είναι γεμάτο και έπρεπε να πηγαίνω σε Internet cafe να κατεβάζω τα βίντεο από το YouTube και να τα παίρνω σπίτι μου και έτσι σιγά σιγά μπήκα στο τρυπακι της παραγωγής, ξεκίνησα με το FL Studio αλλά εδώ και 2 χρόνια χρησιμοποιώ το Cubase, όλες οι επιρροές μου είναι από το εξωτερικό.

Καινούργιο κομμάτι ,ετοιμάζεις κάτι?

Έχω ετοιμάσει κομμάτια και θα κυκλοφορήσουν, τώρα δεν ξέρω άμα θα βγουν από κάποια δισκογραφική, θα δείξει.

Για πιο λόγο νομίζεις ότι o κόσμος σε ακούει και δώσε μας τον λόγο που θα πρέπει κάποιος να έρθει να σε ακούσει?

Ίσως κάποια άτομα τα εκφράζει η μουσική που γράφω η απλά τους αρέσει αυτό που ακούνε όπως και να έχει χαίρομαι πραγματικά με τα σχόλια τους που βλέπω είτε στο YouTube είτε στο soundcloud είτε στο Facebook σε inbox η σχόλιο είτε το σχόλιο είναι κακό η καλό.

Ποια είναι άποψη σου για την EDM σκηνή στην Ελλάδα και γενικότερα πιστεύεις πως η Ελλάδα έχει καλούς παραγωγούς?

Η EDM σκηνή στην Ελλάδα τώρα έχει αρχίσει και ψιλό αναπτύσσεται και μακάρι να φτάσει ψηλά. Παραγωγοί υπάρχουν αρκετοί καλοί απ’ ότι έχω ακούσει με δυνατά κομματια! η πρωτοτυπία μας λείπει και βάζω και τον εαυτό μου μέσα δεν είναι κακό αυτό απαραίτητα απλά έχουμε επιρροές από τα ξένα κομμάτια.

Πιθανόν συνεργασίες?

Συνεργασίες συζητιούνται αρκετές η πιο πιθανές είναι με Alex Balog και Nicolas Costa.

Ποια είναι η γνώμη σου για την κοινότητα μας το We Are Electronic?

Πρόσφατα ανακάλυψα το weareelectronic και θέλω να πω ένα ευχαριστώ για την συνέντευξη αυτή και ένα μπράβο για την προσπάθεια που κάνει και στηρίζει νέα παιδιά

https://soundcloud.com/gioni

https://www.facebook.com/GioniPer

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts