Κάτι σαν τον υπέροχο καλοκαιρινό ήλιο της Ελλάδας, το πρώτο άγγιγμα στο Play προδιαθέτει να το πάρεις  και να ξεχυθείς βόλτα μαζί του με ήχους από τα ακουστικά σου που θα σε διεγείρουν και θα σε συνοδέψουν εκεί δίπλα στη παραλία!

Με ωραία δροσερά φωνητικά και όμορφο εύπεπτο καλοκαιρινό feeling, το νέο κομμάτι του George Tsilipakos, φεύγει από τα στερεότυπα των πολλών γενικών releases και ξεχωρίζει γιατί απλά έχει την δύναμη να σε ταξιδέψει με τη μελωδία του, όπου εσύ συντονίσεις το μυαλό σου γι αυτό το καλοκαίρι!

Άκουσε το και βάλτο στο playlist σου!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts