Όλοι ζούμε για τη «στιγμή»! Για άλλους είναι συναισθηματική, για κάποιους άλλους μοναδική, για κάποιους «δικούς» μας από τον χώρο του DJing, επαγγελματική!

Το καλοκαίρι του 2013, θεωρώ ότι σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια νέα εποχή με μετατόπιση του ενδιαφέροντος, από τα πολλά international ακούσματα, στο ενδιαφέρον και την μαζική αποδοχή της Ελληνικής Dance σκηνής (με ξένο στίχο), που τόσο πολύ υπηρετούμε κι εμείς από το πόστο μας. Είναι γεγονός, ότι η μουσική αυτή κατηγορία έχει πλέον εδραιωθεί στη συνείδηση του clubber, του ραδιοφωνικού ακροατή, του χομπίστα ή επαγγελματία Έλληνα DJ που ξεκινά πλέον το playlist compiling από αυτά τα κομμάτια και τις παραγωγές και μετά κοιτά πιθανά τι γίνεται σε παραπέρα γειτονιές…

Η Ελληνική Dance σκηνή είναι στα καλύτερα της και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα Σουηδικά πριόνια, τη Γαλλική House περασμένης δεκαετίας ή τη Ρουμάνικη σκηνή (που έξυπνα, μεθοδικά και εμπορικά μας προσπέρασε εδώ και χρόνια). Ήρθε η ώρα μας … είναι το σημείο που αποκαλούμε … “The Moment” !
Δεν έχω μπει στο μυαλό του DJ George Siras, αλλά ως ένας από τους σημαντικότερους πρεσβευτές της Ελληνικής all star DJ σκηνής, θεωρώ ότι μπορεί το inspiration vibe να προέρχεται και από αυτό! Εδώ και 3 χρόνια ο George Siras δουλεύει μαζί με τον Νίκο Βουτούρα (Dimension X) στον τομέα της παραγωγής, με αρκετά remixes & track releases και προ υπάρχουσες επιτυχίες όπως το Call me, Satisfy My Love, Love Changes, We All Need Love και πιο πρόσφατα με το remix του Dino MFU feat. Slick Beats – On Your Name και πλέον του νέου του κομματιού … “The Moment”!

Το κομμάτι κυμαίνεται στα γνώριμα μονοπάτια της Deep House σκηνής, που έφερε πάλι φανατικά τις γυναίκες on the dancefloor ! Στα φωνητικά συναντούμε μια «νέα» και φρέσκια φωνή, αυτή του Kacee η οποία με εντυπωσιακά φίλτρα, προσφέρει μια underground προσέγγιση! Το κομμάτι, μπορεί να παίζει εύκολα Day & Night σε οποιοδήποτε DJ set, σε café, bar ή σε club! Άλλωστε όπως μας δήλωσε και ό ίδιος ο George Siras, στην αποκλειστική συνέντευξη του για το God is a DJ Radioshow… “Θέλω να κάνω κάτι που μπορεί να μην είναι απαραίτητα big dance track, ήθελα κάτι το οποίο μπορεί να το χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε DJ σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Αυτός είναι ο στόχος μου. Δε προσπαθώ να κάνω κάτι για το κοινό που έχω ήδη… το χω ξανακάνει το να δημιουργήσω ένα dance track. Θέλω να προσεγγίσω ακόμα περισσότερους”.

Το κομμάτι κυκλοφορεί από την Zero10 records και βρίσκεται στο tracklist του συλλεκτικού CD compilation “CAVO PARADISO 2013 20 YEARS TOGETHER CD COMPILATION”.
Ακούστε περισσότερα από τον DJ George Siras αποκλειστικά μέσα από το God is a DJ Radioshow episode στο ολοκαίνουργιο web site του God is a DJ!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts