Αυτές τις ημέρες του Πάσχα έχουμε περισσότερο χρόνο για να αράξουμε και να κάνουμε πράγματα που πιθανά την καθημερινότητα δε μπορούμε λόγω έλλειψης χρόνου! Ένα από αυτά να βλέπουμε και ταινίες … και με DJing περιεχόμενο! Σήμερα προτείνουμε το “We are your friends”

Υπόθεση (από  Αθηνόραμα):

O άσημος DJ Κόουλ και η παρέα του προσπαθούν να ξεφύγουν από το Σαν Φερνάντο Βάλεϊ του Λος Άντζελες και να μετακομίσουν –πού αλλού;– στο Χόλιγουντ. Ένα βράδυ ο νεαρός γνωρίζει τον φτασμένο DJ Τζέιμς, ο οποίος γίνεται μέντοράς του. Ο Κόουλ όμως ερωτεύεται την κοπελιά του και τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται επικίνδυνα. Το ίδιο συμβαίνει και με το μπιτάτο νεανικό δράμα, που δεν μένει προσηλωμένο στον crowd pleasing σκοπό του, αλλά προσπαθεί να σκάψει απεγνωσμένα τη σεναριακή επιφάνεια για να βρει… βάθος.

Μέσα σε κάτι παραπάνω από μιάμιση ώρα ο πρωτοεμφανιζόμενος σκηνοθέτης/σεναριογράφος Μαξ Τζόζεφ μιλά σχεδόν για τα πάντα: από το κυνήγι του αμερικανικού ονείρου και τα παράπλευρα θύματά του μέχρι την πλάνη του ηδονισμού και το πόσο κακά είναι τα ναρκωτικά. Όσο ανεβαίνουν τα BPM (Beats Per Μinute, για να μην πάτε αδιάβαστοι ) και το νεανικό ρομάντζο παίρνει φωτιά μια σειρά από απλοϊκά μηνύματα ξεπετάγονται κάθε τόσο σαν βαρύγδουπα ηθικά pop ups, κουνώντας το δάχτυλο στο νεανικό κοινό. Αλήθεια, πιστεύει ακόμη κάποιος ότι τα new age κηρύγματα πιάνουν τόπο;

ΗΠΑ. 2015. Διάρκεια: 96΄

WATCH MOVIE LINK 1

WATCH MOVIE LINK 2

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts