Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου τα So Fridays γιορτάζουν τα Χριστούγεννα με καλεσμένη για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Isabela clerc!

event_cover

Το κορίτσι από τη Σεβίλλη οδηγήθηκε πίσω απο τα decks λόγω της μεγάλης της αγάπης για την ηλεκτρονική μουσική και κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα ανερχόμενα αστέρια στο χώρο του DJing.

Επιλέγοντας τα πιο δυνατά και μελωδικά deep/tech house beats φτάνοντας μέχρι και την techno, η Isabela έχει παίξει στα καλύτερα clubs και φεστιβάλ στην πατρίδα της την Ισπανία, αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Έχει μοιραστεί τα decks με τους Sven Vath, Ilario Alicante, Wally Lopez, Ken Ishii, Detroit Techno Militia, James Zabiela, Uner, Mendo, Nakadia, κ.ά. Το Σεπτέμβριο ξεκίνησε να κυκλοφορεί τη δική της μουσική και όλα δείχνουν πως η Isabela Clerc είναι ένα όνομα που θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.

Μην χάσετε την πρώτη της εμφάνιση στη χώρα μας στα decks του Sodade2 BackStage αυτή την Παρασκευή!
Resident DJ Fo – Fofi Tsesmeli
Powered by Minotaur-Minotaur Music Productions
Είσοδος 7 ευρώ με ποτό.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts