γράφει ο Κυριάκος Μαραγκός / God is a DJ.gr director

kirk at feel.jpg

Ήταν ένα χειμωνιάτικο Σάββατο, όταν βρεθήκαμε στα Grey Studios που φιλοξένησαν τη συνέντευξή μου με τα παιδιά του Feel Your Heartbeat – the movie! Μια όμορφη – πρωτότυπη ιδέα, ντοκιμαντέρ γύρω από την ιστορία, εξέλιξη και κατεύθυνση της house μουσικής σκηνής στην Ελλάδα και τους πρωταγωνιστές της!

Ήταν πραγματικά τιμή μου, που με φιλοξένησαν τα παιδιά! Κάτι σαν το «παράσημο» της αναγνώρισης, ότι περάσαμε από τον χώρο, αφήσαμε στίγμα και τώρα, από άλλο οργανωτικό δρόμο ενημέρωσης, όπως το GodisaDJ.gr να δίνουμε και πάλι, όλη την ενέργεια μας για να δούμε ακόμη καλύτερες μέρες – για όλους – στον χώρο του εγχώριου DJing και παραγωγής!

Από το πρώτο λεπτό, υπήρξε χημεία και η συνέντευξη, εξελίχθηκε σαν χείμαρος ενημέρωσης γύρω από την house στην Ελλάδα και τα όσα θα ερχόντουσαν το καλοκαίρι! Με ένα καλοδουλεμένο team, έναν απίστευτο σκηνοθέτη/κάμεραμαν, τον Περικλή και με τον Βαγγέλη Μουρελάτο, φίλο dj στον ρόλο του δημοσιογράφου – διεκπαιρεωτή του ντοκιμαντέρ, η συνέντευξη τελείωσε όμορφα και γρήγορα σαν νεράκι!

Με τα παιδιά, είπαμε υπήρξε χημεία! Υπήρξε πλήρης ταύτιση υποστήριξης στο Project τους από το www.godisadj.gr στα γραφεία του οποίου ξαναβρεθήκαμε για τις ανάγκες του γυρίσματος / συνέντευξης του Agent Greg, στο παρασκήνιο του δικού μας FADER και μετά δίπλα μου, στο backstage του Colour Day Festival!

Είναι όμορφο, ξεχωριστό, ιδιαίτερο να βρίσκεις κι άλλους «τρελούς» & συνάμα ρομαντικούς του χώρου! Και φυσικά είναι «υποχρέωση» να τους βοηθάς, όταν προάγουν με τη δουλειά τους, τα προσωπικά τους έξοδα και τις αμέτρητες ώρες γυρισμάτων/μοντάζ το πάθος τους για την house σκηνή στην Ελλάδα!

Καλή συνέχεια και ευχόμαστε να δούμε το ντοκιμαντέρ όσο πιο γρήγορα γίνεται! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι απίστευτο!

Δείτε το trailer της δικής μου συνέντευξης (είπα πολλά – αλήθεια είναι!) μαζί με ένα ευχαριστώ για τα ωραία πλάνα!


Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts