Το Feel Your Heartbeat αποτελεί ένα μουσικό ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει τη House μουσική στην Ελλάδα σε όλο της το φάσμα.

feelyourheartbeat

Τα μεγαλύτερα ονόματα της House μουσικής σκηνής αποτελούν τους πρωταγωνιστές σε ένα μουσικό ντοκιμαντέρ που θα συζητηθεί. Μουσικοί παραγωγοί, djs, άνθρωποι των media και των δισκογραφικών εταιριών, ιδιοκτήτες clubs και άνθρωποι που έχουν υπηρετήσει τη House μουσική στην Ελλάδα από οποιοδήποτε πόστο, δηλώνουν τις δικές τους εμπειρίες και απόψεις μπροστά στην κάμερα του Περικλή Παπανδρεόπουλου και της Kinky Basement Productions.

Στο ντοκιμαντερ πήραν μέρος και συντελεστές του God is a DJ.gr όπως ο manager του Κυριάκος Μαραγκός, ενώ το team βρέθηκε από κοντά στο #FADER recording του Agent Greg!

kirk at feel

Ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις, τις νέες συνεντεύξεις, δείτε σκηνές από τα γυρίσματα και μάθετε τα πάντα για τη μουσική που αγαπάτε από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές στο http://www.feelyourheartbeat.gr/

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts