Στη δουλειά της παραγωγής και του DJing είναι σημαντικός ο τομέας της έμπνευσης και άλλο τόσο της απόδοσης της έμπνευσης στο studio γράφοντας τη μελωδία και χτίζοντας ένα κομμάτι βήμα – βήμα!

Η επαρχία έχει τα καλά της κυρίως στους ρυθμούς – και δεν εννοούμε τους μουσικούς, αλλά αυτούς της καθημερινότητας, με λιγότερο άγχος και περισσότερο προσωπικό «γεμάτο» χρόνο χωρίς πολλές – πολλές υποχρεώσεις και χάσιμο χρόνου πχ στις μετακινήσεις και τη κίνηση της πόλης! … Καθαρό μυαλό δηλαδή!

Όλα αυτά σαν πρόλογος για τους Starsound που ξεχωρίζουμε για την ανοδικότατα και τη ποιότητα τους, όσο και την παραγωγική τους ποιότητα που μπορείτε να διαπιστώσετε με τη δική τους εκδοχή στην παλαιότερη massive επιτυχία του Fedde Le Grand!

starsound.jpg

Οι STARSOUND επιλέγουν μοναδικά να κάνουν ένα απίστευτο rework στην μεγάλη επιτυχία του Fedde Le Grand & Funkerman, “3 Minutes To Explain”.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts