Μετά από πολλά technical test για αρκετούς μήνες και συντονισμό παραγωγής, οι πρώτες εγγραφές για το “FADER” ξεκίνησαν!

Το DJ TV show αυτό, θα είναι μια ολοκληρωμένη ωριαία εκπομπή, που θα παρουσιάζει επώνυμους Έλληνες DJs και ανερχόμενα ταλέντα του χώρου, σε πλήρη δράση στο ειδικά μελετημένο studio του God is a DJ, με 3 High Definision κάμερες που γράφουν παράλληλα όλα όσα, συμβαίνουν στη κονσόλα του FADER!

Παράλληλα, γνωρίζουμε τον καλεσμένο μας, έχοντας συνέντευξη μαζί του, μαθαίνουμε τα πάντα για τη καριέρα και τα άμεσα πλάνα του και παρακολουθούμε το DJ set του στο FADER!

Πρώτος καλεσμένος μας, ο JOHNNY GERONTAKIS! Ο DJ του Show Me Love (party event) σε W, FLASH και Cavo Paradiso, εγκαινιάζει τη προσπάθεια του God is a DJ να προσεγγίσει με επαγγελματικό τρόπο και άποψη τα όσα συμβαίνουν στον χώρο μας, μέσα από μια εκπομπή που θα σας ενθουσιάσει!

Παρουσιάζει η Φαίη Πετρουλάκη, ενώ στη παραγωγή του FADER βρίσκεται το team του God is a DJ, με αρχισυντάκτη τον DJ Kyriako Marago (Kirk Carpenter) και φυσικά τη NetPlanet!

Ραντεβού στον “αέρα” τη 1η Δεκεμβρίου … για καλό μήνα, μέσω Web TV channel στο godisadj.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ!

Χορηγοί Qube Energy Drink & Sounds Good

Χορηγοί επικοινωνίας:Clubber.gr | Neopolis.gr | Tralala.gr

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts